PLANOVI HAJDUKA

'NASTAVLJAMO SE OSLANJATI NA VLASTITE SNAGE' Brbić nakon potpisa Kalinića, Jonjića, Stipice i Bradarića

 Ante Cizmic / CROPIX

Trojica mladih igrača bijelih, vratari Lovre Kalinić i Dante Stipica, te Matej Jonjić su produžili svoje ugovore s Hajdukom, dok je Filip Bradarić potpisao svoj prvi profesionalni ugovor. Time se nastavlja trend vezivanja 'tića' profesionalnim ugovorima.

- Nastavljamo putem oslanjanja na vlastite snage, jer mislim da je za svakog mladog igrača najvažnije igrati. Ovim primjerom im pokazujemo da će biti praćeni, te da Hajduk računa na njih - kazao je Marin Brbić, predsjenik kluba.

Lovre Kalinić produžio je ugovor do 2016. godine.

- Sretan sam i ponosan što sam potpisao ugovor i što ostajem u Hajduku, usprkos svim pričama. Zadovoljan sam što sam branio na kraju sezone, no sada su nove pripreme, nova borba i nadam se da ću se izboriti za mjesto prvog vratara. Nakon svega je još veća odgovornost na meni - kazao je Kalinić.

Stipica je izjavio kako je spreman na nove izazove, koji u Hajduk stiže nakon godine dana iskustva koje je sticao u Primorcu. Stoper Jonjić svoju vjernost Hajduku do 2016. godine je dogovorio za nekoliko minuta, a Filip Bradarić je kazao kako mu se ovim potpisom ostvario životni san.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 07:55