NOVA ŽELJA NA POLJUDU

Napadač kakvog traži Hajduk zove se - Igor Budan!

Bologna's Vangelis Moras of Greece, left, and Palermo's Igor Budan of Croatia in action during the Italian Serie A soccer match between Bologna and Palermo in Bologna's Renato Dall'Ara stadium, Italy, Sunday Nov. 8, 2009. Bologna beat Palermo 3-1. (AP Photo/Gianfilippo Oggioni)
 AP

U kreiranju šampionskog Hajduka primarni cilj je pronaći napadača, a s obzirom da u HNL-u osim Zeca za Bijele zasad nema drugih igrača koje žele angažirati, okrenuli su se inozemnom tržištu. Igor Budan, napadač Palerma i bivši hrvatski reprezentativac, nova je želja Hajduka.

Interes splitskog kluba potaknut je i činjenicom da se Budan ne nalazi u planovima Palerma u sljedećoj sezoni premda s tim klubom ima ugovor do ljeta 2013. godine.

- Hajduk? Ne, nisam čuo ništa o tome. U Palermu imam dobar ugovor, međutim, znam da svaka opcija promjene sredine koja je dobra za klub i za igrača uvijek ima mogućnost realizacije - rekao je Riječanin.

U Palermu ima ugovor koji se procjenjuje na 600.000 eura po sezoni i to bi za Hajduk mogao biti velika prepreka, ali tek treba vidjeti s kakvih će pozicija i s kakvim preciznim željama Splićani krenuti u realizaciju ideje.

Hajduk gleda i prema Mariju Budimiru iz Ergotelisa, a u konkurenciji ostaje i Ermin Zec, koji je još nije potpisao za Genclerbirligi, iako je blizu njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 07:16