JUNAK KARLOVCA

Izbjeglica iz Prištine srušila Hajduka

'Rekao sam suigračima u svlačionici ‘samo da uđem, zabit ću im gol’, otkrio je Redžepi
Karlovac, 241009.Igraliste Branko Cavlovic - Cavlek.1. T-Com HNL, 12 kolo.Nogometna utakmica izmedju Karlovca i Hajduka.Na fotografiji: slavlje igraca Karlovca nakon pobjede nad Hajdukom.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

KARLOVAC - Do utakmice s Hajdukom Haris Redžepi, 21-godišnji ofenzivni veznjak Karlovca, ostvario je samo četiri nastupa u HNL-u. Proveo je u igri ukupno 158 minuta, ulazio s klupe za pričuvu, a samo je jednom bio u početnih 11. Hajduk mu je pružio priliku da se proslavi. Splićane je nokautirao golom u 71. minuti.

- Rekao sam suigračima u svlačionici ‘samo da uđem, zabit ću im gol’ - otkrio je Redžepi, mladi nogometaš koji je prošlo ljeto stigao u Karlovac.

Njegova priča je jedna u nizu sličnih sudbina s ovih prostora.

Pridošlica iz Sarajeva

- Došao sam iz Sarajeva gdje sam kao 17-godišnjak potpisao ugovor za ‘Želju’, iako sam počeo u podmlatku Sarajeva. U Karlovac sam stigao zbog trenera Pamića za kojega su me uvjeravali da je odličan i da mladi igrači s njim napreduju. Nisam se prevario. Rođen sam u Prištini odakle je cijela moja obitelj izbjegla 1998. godine zbog rata. Preselili smo se u Sarajevo gdje moji i danas žive.

Redžepi je ofenzivni veznjak, omanji, brz, spretan u završnici. Nije čudo što mu je najdraži nogometaš Messi, a najbolji svih vremena Brazilac Ronaldo.

- Lijep je osjećaj zabiti gol Hajduku, ali potrudit ću se to učiniti i Dinamu.

Pandžin udarac u nogu

Kao kuriozitet navodimo podatak da je Redžepi proveo na terenu samo 17 minuta: ušao je u 63. minuti, a izišao u 80.

Trener Pamić je rekao da se Redžepi malo izgubio nakon postignutog pogotka, bacio je nekoliko lopti u bunar, pa se pobojao da se to ne osveti cijeloj momčadi.

- Dobio sam udarac u nogu. Mislim da je bio Pandža. No, i tih petnaestak minuta bilo je dovoljno da srušim Hajduk - zaključio je Redžepi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 06:06