ISKLJUČENJE KRSTIČEVIĆA

Hajduk u derbiju bez obrane, a možda i trenera: 'To nema smisla, sucima nisam ništa ružno rekao'

Ni jednu riječ nisam uputio prema sucima, dapače, i glavni je sudac malo zastao kada je shvatio o kakvoj se ružnoj i neugodnoj ozljedi radi - rekao je Krstičević
 Vladimir Dugandzic / Cropix

Mišo Krstičević u Koprivnici je zaradio prvo isključenje ove sezone. Prethodno je već upisao dvije novčane kazne u susretima Bijelih s Interom u Zaprešiću i kontra Rijeke na Poljudu. Strahuje li trener Bijelih da bi ga isključenje iz Koprivnice možda moglo koštati kazne za derbi?

- Ne, jer ne vidim razloga zbog čega bih bio kažnjen - kazao je Krstičević i potom objasnio:

- U trenutku kad je Jonjić zaradio neugodnu ozljedu udario sam nogom po snijegu zbog toga što sam vidio njegovo lice. Ni jednu riječ nisam uputio prema sucima, dapače, i glavni je sudac malo zastao kada je shvatio o kakvoj se ružnoj i neugodnoj ozljedi radi. Zato smatram da nema nikakvog razloga za sankciju jer sa sucima sam se rastao prijateljski po završetku dvoboja.

Temperamentni Krstičević prošle jeseni u Zaprešiću je po okončanju dvoboja s Interom imao verbalni dvoboj sa sucem Bebekom i zbog toga je dobio novčanu kaznu od 3 tisuće kuna. U drugom navratu utrčao je među igrače da bi rastavio sudionike prepirke nakon završetka poljudskog dvoboja s Rijekom u prosincu prošle godine. Ovog puta zaista je imao benignu i nadasve ljudsku reakciju nakon što je ugledao kako je Jonjiću "nestala" jagodična kost sa lica. Krstičević ima žestoki temperament, ali ako nije sucima uputio nikakvu ružnu riječ, onda zaista može očekivati tek još jednu novčanu kaznu. Jer, zna se s kakvim strastima se dočekuje derbi i kažnjavanje Krstičevića bilo bi nepotrebno podizanje strasti pred veliki meč.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 09:37