POSJET DRAGOG GOSTA

Edoardo Reja donio Splićanima krafne na Pohorje

Edoardo Reja demantirao je da Lazio kupuje Ivana Strinića
 Ronald Goršić / Cropix

SPLIT - U Hajdukovoj bazi na Pohorju u ponedjeljak se pojavio - Edoardo Reja. Talijanski trener koji danas vodi rimski Lazio svratio je u prijateljski posjet da bi se javio svojim nekadašnjim suradnicima i igračima. Reja je podrijetlom Slovenac iz okolice Gorizije, pa je “dežela” njegov dobro poznat teren.

Odlično raspoloženi Reja počastio je hajdukovce slasticama, i to najboljim slovenskim krafnama iz mjesta Trojane. Bez ikakvih skrivenih primisli, Reja je častio hajdukovce i ne misleći da bi netko mogao pogrešno protumačiti njegovu gestu.

- Uvijek mi je drago vidjeti prijatelje koje sam stekao u Hajduku. Sretan sam što je trener Poklepović nastavio s idejom koju sam provodio u svom mandatu i da je Hajduk puno bolje igrao na proljeće i osvojio Kup Hrvatske. Vjerujem da će Hajduk u godini u kojoj slavi stoti rođendan osvojiti naslov prvaka - rekao je Reja.

Reja je trenutačno na odmoru, kaže da zbog silenzio stampa u Laziju ne bi smio istupati u medijima. Otklonio je mogućnost da bi Lazio mogao kupiti Ivana Strinića, o čemu se dosta spekuliralo. I on je neugodno iznenađen ranim ispadanjem Talijana s Mundijala i sa zanimanjem će pratiti rasplet u Južnoj Africi.

Inače, na Pohorju je sve u znaku Splićana jer tamo su stigli i nogometaši RNK Split s trenerom Ivanom Katalinićem. Njihov trening pohodio je Stanko Poklepović koji je igračima novog hrvatskog prvoligaša održao prigodni motivacijski govor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 11:24