'BREAK' U SOFIJI

BURNO SLAVLJE U SVLAČIONICI 'Igrali smo punim srcem, nakon utakmice svi smo popadali od umora'

 Ronald Gorsic / CROPIX

Burno su Vatreni proslavili veliku pobjedu na terenu , podijelili su dresove svojim navijačima.

- Zabili smo sretan gol, ali on je plod naše dobre igre. Bugari su se postavili otraga, u obranu, odmah na početku utakmice, s time su pokazali veliki respekt prema nama, iako smo ih i mi natjerali da se brane. Bez obzira na taj neki njihov pritisak u drugom poluvremenu, mislim da smo zasluženo uzeli tri boda. Znali smo da će biti teška utakmica, ali nismo se bojali - kazao je Vedran Ćorluka, te na pitanje je li ipak bilo malo straha kad je igra Hrvatske nešto pala, odgovorio:

- Uvijek ima straha da neka lopta ne zaluta u mrežu, kao što smo i mi sretno zabili. No, najbitnije je da su igrači dali sve od sebe, na kraju su neki popadali po travnjaku, najvažnije je da smo igrali punim srcem, a eto i tri boda su tu. Sigurno je da smo se dosta potrošili jer to je bila jedna od najvažnijih utakmica na gostovanju u kvalifikacijama, ali i Azerbajdžan je igrao protiv Italije, naći ćemo snage za Osijek. Uostalom, imamo u ekipi dovoljno kvalitetnih igrača.

Kapetan Darijo Srna je komentirao:

- Lijepa i teška pobjeda. Hrvatska je bila prava od prve minute, koncentrirana, Možda smo mogli zabiti i više golova da nam nije malo kasnio zadnji pas. Borili smo se, ovo je jako bitan uspjeh koji treba okruniti u ponedjeljak. Bila je to dobra Hrvatska, nova Hrvatska. Jako smo zadovoljni. Bugarski navijači su bacali baklje na naše, u tom trenutku je bilo neugodno, no dobro je i završilo jer naši nisu nasjeli na provokacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 15:44