NA LISTI ŽELJA

Bordeaux razmišlja o dovođenju Mandžukića

Trener Jean Tigana, nakon što je prvo "bacio oko" na Guillaume Hoarau iz PSG-a i Brazilca Boba iz Bešiktaša, sada želi upravo Mandžukića
Zagreb, 240310.Stadion Maksimir.Prva polufinalna nogometna utakmica Hrvatskog kupa izmedju Dinama i Hajduka.Na slici: Mario Mandzukic, Mario Maloca.Foto: Nenad Dugi / CROPIX
 Nenad Dugi / CROPIX

Iako ga Velimir Zajec najavljuje kao važnog igrača u njegovim planovima, Mario Mandžukić vjerojatno odlazi iz Dinama. Istina je da nagađanja o transferu modrog napadača intenzivno traju od prošlog ljeta, no tada su u Maksimiru tražili 15 milijuna eura odštete. Sada Zdravko Mamić čeka službenu ponudu, kako bi odlučio o prodaji, pritom neće postaviti tako visoke zahtjeve.

Jučer je francuski list Le Parisien objavio da Bordeaux traži zamjenu za Marouanea Chamakha, te da trener Jean Tigana, nakon što je prvo “bacio oko” na Guillaume Hoarau iz PSG-a i Brazilca Boba iz Bešiktaša, sada želi upravo Mandžukića. Mi pak doznajemo da su uspostavili kontakt s Dinamom, koji je spreman za konkretne pregovore.

U igri je i jedna vrlo ozbiljna varijanta iz Engleske, i premda se ime kluba brižno čuva, Otok figurira kao barem jednako izgledna varijanta kao i Bordeaux. Mandžukićev se transfer kuha i rezultat će vjerojatno biti poznat uskoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 06:21