ZNAJU SE NASLJEDNICI

Ako Poklepović napusti Hajduk, na klupu sjeda Šušak, Karačić ili Mršić

Na Poljudu su objavili da je Stanko Poklepović jedan od kandidata s kojim će se obaviti razgovor. Tko su drugi kandidati za klupu Hajduka ostavljeno je u sferi špekulacija
 Nikša Stipaničev / Cropix

Stanko Poklepović je ostvario klupski cilj i želi ostati na klupi Hajduka ukoliko i klub želi nastavak suradnje. Ali, na Poljudu su objavili da je Poklepović jedan od kandidata s kojim će se obaviti razgovor. Tko su drugi kandidati ostavljeno je u sferi špekulacija, jer niti jedno trenersko ime nema dominantnu ulogu u prebrojavanju konkurencije za mjesto na klupi Hajduka.

U veljači ove godine prije inauguracije Poklepovića želja Uprave bio je Ivo Šušak i sigurno je da će iskusni stručnjak i ovoga ljeta imati svojih zagovornika na Poljudu. Osim Šuška medijski kuloari nižu imena prvoligaških trenera Mršića i Karačića, ali u Hajduku ne žure s izborom. Već viđenom strategijom pustit će da se proces vrti po medijima i pritom će osluškivati odjek mišljenja javnosti, primarno navijača Bijelih, koji su uvijek imali važnu ulogu pri angažmanu trenera na Poljudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 05:23