SPEKTAKULARAN POTEZ

VIDEO: JAČI OD GRAVITACIJE Pogledajte kako je Gerald Green sam sebi asistirao od table i zakucao!

Jučer su Sunsi pobjedom nad favoriziranim Blazersima još jednom potvrdili da nemaju namjere ispustiti 8. mjesto iz ruku, a za akciju večeri, možda i sezone, potrudio se gore spomenuti Green

Da određni igrač Phoenix Sunsa imenom Gerald Green može jako visoko skočiti, znali smo i prije. Da čovjek zna brutalno zakucati, demonstrirao je više puta. Da nije nužno samo stroj za atrakaciju čija se igra svodi na par spektakularnih poteza, dokazao je ove sezone kad je postao jedan od ključnih igrača Sunsa koji su najljepše iznenađenje lige ove sezone.

Klub kojem su mnogi pred početak sezone prognozirali zadnje mjesto u ligi prosperira pod palicom nekadašnjeg igrača Jazza Hornaceka i bori se za play-off mjesto na nikad jačem Zapadu.

Jučer su Sunsi pobjedom nad favoriziranim Blazersima još jednom potvrdili da nemaju namjere ispustiti 8. mjesto iz ruku, a za akciju večeri, možda i sezone, potrudio se gore spomenuti Green. Kako je taj potez, koji pomalo podsjeća na Tracya McGradya u najboljim danima, izgledao, pogledajte u videu ispod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 19:35