Spektakularna revija Victoria’s Secret

Pročitajte cijeli članak:

U New Yorku je održana najiščekivanija modne revije donjeg rublja na kojoj su po prvi put prošetale i trenutno jedne od najpopularnijih manekenki – Kendall Jenner (20) i Gigi Hadid (20).

Ove godine reviju popularnog modnog brenda Victoria’s Secret otvorile su Alessandra Ambrosio i Behati Prinsloo, a nakon njih modnom pistom prodefilirale su i Kendall i Gigi koje su prije showa priznale da su nervozne no u njihovom nastupu to se nije moglo primijetiti.

Model Gigi Hadid presents a creation during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show in New York on November 10, 2015. AFP PHOTO/JEWEL SAMAD
AFP/Cropix / AFP

FOTO: AFP/Cropix

Model Kendall Jenner presents a creation during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show in New York on November 10, 2015. AFP PHOTO/JEWEL SAMAD
AFP/Cropix / AFP

FOTO: AFP/Cropix

Najboljim prijateljicama debi na Victoria’s Secret Showu bio je ostvarenje snova, a sigurno bi voljele postati i Viktorijine anđelice baš poput Alessande Ambrosio, Behati Prinsloo, Adriane Lime, Candice Swanepoel i Lily Aldridge, kojoj je ove godine pripala čast da nosi Fantasy grudnjak u vrijednosti od dva milijuna dolara.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
28. travanj 2024 20:49