REGIONALNI SHOW

X FACTOR: MASSIMU POZLILO NA SNIMANJU! Emotivni pjevač nije mogao odlučiti koga izbaciti

Da žiriju 'X Factor Adria' nije nimalo lako odabrati one kandidate koji odlaze u emisije uživo, najbolje dokazuju Massimo, Željko Joksimović i Tonči Huljić. Poznati pjevači, koji su se na snimanju ovog velikog glazbenog showa sprijateljili, pred sobom imaju teške odluke koje doživljavaju stresno što dokazuje koliki su profesionalci i koliko su kandidati koje su odabrali odlični. Da to nisu samo prazne riječi pokazuje i to da se snimanje moralo zaustaviti na određeno vrijeme jer je Massimu pozlilo od donošenja odluka.

Naime, popularni pjevač nije mogao odlučiti kojih od 14-ero kandidata ispada, a tko ide dalje jer je mjesta u emisijama uživo samo za šestero. Massimo je dobio grupu pjevača starijih od 26 godina, a toliko su mu se svi svidjeli da nije znao koga bi pustio kući! I Željko je bio u sličnom 'raspoloženju' pa je tako, kako je snimanje odmicalo, konstantno radio rošade svojih kandidata dok nije bio zadovoljan rezultatom.

Tonči pak, ima primjedbe vezane uz odabir pjesama kandidata. Poznati splitski glazbenik, naime, od svojih odabranika' traži da pjevaju na svom materinjem jeziku, a ne na engleskom. Zasigurno će biti zanimljivo gledati koji kandidati su zadali toliko brige i muke žiriju. S toga ne propustite prvu epizodu velikog glazbenog reality showa 'X Factor Adria' već ove nedjelje, 22. ožujka, od 20 sati, na RTL Televiziji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 19:30