HRVATSKI KANDIDATi

U REGIONALNOM TALENT SHOWU JOŠ 14 FINALISTA 'Za nas X Factor nije izlet, želimo pobjedu'

Nakon emisija u nedjelju i ponedjeljak, natjecanje će nastaviti 12 najboljih, koji se od kada je show krenuo uživo nalaze u 24-satnoj izolaciji u Beogradu
 Emica Elvedji / CROPIX

U najvećem regionalnom glazbenom natjecanju X Factor Adria u nedjelju i ponedjeljak troje finalista iz Hrvatske borit će se za ostanak u showu, a tema emisije bit će “Sva lica ljubavi”. U X Factoru ostalo je još 14 natjecatelja, a u nedjelju i ponedjeljak taj će se broj smanjiti za po jednog.

Naši Iva Ćurić, Antonio Krištofić i Danijela Večerinović dat će sve od sebe u ljubavnoj večeri da bi si osigurali ostanak u natjecanju. I dok su Antonio i Iva već neko vrijeme u izolaciji, Danijela se, zahvaljujući velikoj podršci publike u Beograd, vratila nakon ispadanja i nastavila borbu za pobjedu u showu.

Šok i nevjerica

- Još uvijek sam u šoku. Imam osjećaj kao da me netko obavijestio pet minuta ranije da imam važan poslovni sastanak. Tek sam stigla u izolaciju i nemam još taj dojam o 24-satnom angažmanu na koji me kandidati upozoravaju. U ponedjeljak prvi put nastupam uživo i prisutna je određena doza nervoze i straha jer imam odgovornost prema publici - govori Danijela, kojoj je veliku podršku nakon ispadanja dala i Ella Dvornik s kojom će se, kaže, susresti i poslovno i privatno jer glazba je nešto u čemu namjerava ostati zauvijek. Danijela već iza sebe ima dosta glazbenog iskustva, a razmišlja i o prijavljivanju na britanski X Factor.

Ne srami se talenta

Antonio je odlučan boriti se do kraja iako zasad nema osjećaj da bi mogao pobijediti. Ipak, s mentoricom Aleksandrom Radojičić već sprema suradnju nakon završetka showa.

- Nisam došao u Beograd na izlet. Grizem i ne sramim se svog talenta i ne namjeravam odustati ni zbog kojeg razloga. S mentoricom Aleksandrom sam oduševljen jer nam je posvećena sto posto i najposebnija je od svih članova žirija. Jako me veseli suradnja s njom nakon X Factora. Na našoj sceni fali kvalitetnih izvođača, a ja namjeravam tu naći svoje mjesto i ostajem vjeran popu kao žanru - siguran je Antonio. A teška bolest s kojom se suočio kao dijete, tvrdi, daje mu dodatno snagu u svemu čemu se posveti u životu.

Iva Ćurić je, tvrdi, došla u show ne očekujući ništa pa joj je sam ulazak među finaliste veliko iznenađenje. Uživa u izolaciji i druženju s ostalim kandidatima, a s vremenom rastu i njezine ambicije.

Velike ambicije

- Htjela bih početi karijeru na ovim prostorima, a onda nastaviti na svjetskom tržištu. Ovdje treba imati hit da bi te zamijetili, a vani se više cijeni originalnost i glas - sigurna je Iva.

U nedjelju će tijekom emisije grupa Magazin, ali i član žirija Massimo Savić predstaviti svoje nove singlove, a u ponedjeljak će nastupiti grupa S.A.R.S. i makedonska pjevačica Elena Risevska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. lipanj 2024 13:42