BIT ĆE JANJETINE

VUCO JURIŠA NA SABOR 'Ankete kažu da imam čvrstih 3 posto podrške, u kampanji ću itekako govoriti, imam program od tri točke'

 Jakov Prkić / CROPIX

Siniša Vuco će se sa svojom Nezavisnom listom natjecati na predstojećim parlamentarnim izborima.

Pjevač kaže da je prema anketama pred izbore 2011. godine u 10. izbornoj jedinici bio na 5. poziciji s 3 posto glasova i zbog toga se smatra ozbiljnim kandidatom.

Ovaj put predizbornu kampanju neće obilježiti šutnjom kao prije četiri godine nego će, kaže, itekako progovoriti.

Kampanju će bazirati na mladima koji, smatra, imaju bezgranično povjerenje u njega koje su stekli 'neposrednim kontaktom' s njim na nastupima.

Zalagati će se, kaže, za naše poštenim radnike i težake u ovom 'nakaradno društveno političko ekonomskom užasu u zemlji'.

Također će se usprotiviti ZAMP-u koji, po njemu, provodi pljačku i harač, a sve pod pokroviteljstvom Hrvatskog društva skladatelja.

Vucin glavni argument u prošlim pokušajima je bio 'bolje da ja budem u Saboru nego da budem izvan njega'.

Vucina objava u cijelosti

Ovim dopisom obavještavam hrvatsku javnost i medije da ću na iduće parlamentarne izbore ponovno izaći sa svojom Nezavisnom Listom u nekoliko izbornih jedinica od Dalmacije do Slavonije. U dopisu prilažem rezultate ankete za 10. izbornu jedinicu prema D'Hondtovoj metodi od 2. prosinca 2011., dva dana prije tadašnjih izbora, gdje sam čvrsto bio na 5. poziciji sa 3% glasova, što mi daje za pravo smatrati se itekako ozbiljnim kandidatom za hrvatski parlament, ma što neki mislili o tome.

Ovaj put predizbornu kampanju neću obilježiti šutnjom kao prije 4 godine, već ću itekako progovoriti, a moj program će se bazirati na nekoliko glavnih točaka:

1. MLADI

Mladi imaju bezgranično povjerenje u mene, koje su stekli neposrednim kontaktom samnom na mojim mnogobrojnim javnim nastupima, te znaju da ću se boriti protiv njihova daljnjeg obezvrjeđivanja jer je njihovo beznađe i nezadovoljstvo odnosom ove države spram njih doseglo vrhunac!

2. RADNICI

Zalagati se i bezuvjetno pomoći našim poštenim radnicima i težacima koji su postali predmetom poruge i sprdnje u ovom nakaradno društveno političko ekonomskom užasu u zemlji.

3. ZAMP

Usprotiviti se i zakonski oduprijeti prevarantskom djelovanju glazbene organizacije ZAMPA te spriječiti njihov lopovluk prema brojnim ugostiteljima ( restorani, hoteli, caffe barovi, diskoteke, noćni klubovi, frizerski saloni, itd.itd. nad kojima provode pljačku i harač, a sve pod pokroviteljstvom HDS-a ( Hrvatskog društva skladatelja ) gdje se u predsjedništvu uhljebilo nekoliko autora koji međusobno dijele glavninu novca namaknutih od bezobzirne otimačine ugostiteljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 10:01