ŽUTA MINUTA

SINIŠA VUCO 'Ja sam veći od ove zemlje, imam 100.000 Apostola, mogu napraviti puč veći nego u Ukrajini'

Split, 130412.U prepunom Splitskom klubu Hemingwayu nocas je koncert odrzao Sinisa Vuco, mnogi mladi su zajedno sa Vucom pjevali njegove hitove.Na slici: detalj sa koncerta Sinisa Vuce.Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX
 Zvonimir Barišin / CROPIX

Siniša Vuco, poznat i kao Vasilije Mitu te duhovni vođa nedavno je održao koncert u Trogiru.

Tim povodom posjetila ga je ekipa RTL Exkluziva, a na pitanje kako komentira sve te epitete koje su mu njegovi fanovi dali kaže: 'Ja sam veći od ove zemlje. Ja cijelu Hrvatsku stavim u mali džep, shvaćaš me, evo hoćete staviti – ma pop**** se po ovoj državi, manja je od mog ku***!'

Dodao je da za razliku od većine ljudi u ovoj zemlji, njemu kriza ide na ruku.

'Mogu vam reći, što je veća kriza, meni je bolje, ja bolje zarađujem. Zašto? Brate, kad je veća kriza da si ti sad gazda diska – daj ovdje 4-5 najboljih. Znači kriza super - što je veća, meni džepovi puniji, hvala lijepo', rekao je Vuco za RTL.

Iako je kriza, Vuco nije snizio cijenu svog nastupa, kaže da je poprilično skup pjevač jer želi imati što manje koncerata, a zaraditi što više jer se osjeća kao da je sad već ostario.

Jedan je od rijetkih izvođača koji se može pohvaliti pravom legijom obožavatelja koji se nazivaju Apostoli.

'Ima ih preko 100.000, ja da hoću, mogu da osvojim paravojne formacije, ja brate napravim puč veći nego u Ukrajni, samo nemam vremena', otkrio je Vuco.

Za kraj je sebe opisao riječima: 'Svi su dobri, ali ja sam stvarno najbolji jer ja pišem sebi pjesme, tekstove, glazvu i aranžmane. To je moj jedini grijeh', rekao je pred kamerama RTL-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 08:29