PRESMIJEŠNE SNIMKE

VIDEO: KRALJEVI SMIONIH ŠALA Jack i Finn Harries su jednojajčani blizanci koji su osvojili srca djevojaka diljem svijeta

 YouTube

Jack i Finn Harries, 19-godišnji Britanci, su jednojajčani blizanci koji su osvojili srca djevojaka diljem svijeta svojim otkačenim YouTube kanalom, JacksGap, koji ima oko 1,3 milijuna fanova, a svaki video pogleda prosječno milijun posjetitelja.

Kolekciju smionih šala pokrenuo je Jack kako bi ostao u kontaktu sa svojom obitelji i prijateljima nakon što su poslije završetka srednje škole blizanci često bili na putu.

Jack i Finn, koji imaju i mlađu sestru Emmy Lou, imaju vrlo kreativnu obitelj. Njihovi roditelji su producent i dobitnik nagrade Bafta Award za film The Queen, Andy Harries te dokumentaristica i novelistica Rebecca Frayn.

Komičar Jack vodio je televizijski show School Of Comedy (Škola komedije), njegovo lice bilo je na KFC reklami, no tek kad je otkrio da ima identičnog brata Finna zadobio je brojne obožavatelje.

Majka blizanaca za The Times je kazala kako sada tinejdžeri kampiraju ispred njihove obteljske kuće, te da ih čak prate i na godišnjim odmorima Dodala je i kako je Finn na početku odbijao sudjelovati u Jackovim kratkim filmovima, no nakon upornog nagovaranja je pristao, a film 'Blizanci' postao je jedan od njihovih najpopularnijih uradaka.

Blizanci su postali tako popularni da im je televizijska kuća Sky TV ponudila mjesto na ekranu, a Capital Radio subotnju emisiju. Braća su odustala od svojih fakulteta kako bi se mogli posvetiti svojim uratcima, osnovali su tvrtku Digital Natives Studios, a kanal JacksGap je trenutno 144. po redu najgledaniji na YouTube-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:05