INTERNET ZVIJEZDA

VIDEO: URNEBESNE SNIMKE OD ŠEST SEKUNDI Tinejdžer koji na Vineu ima više obožavatelja od Justina Biebera

Grier je dosad snimio oko 125 videa u trajanju od 6 sekundi, koliko se maksimalno može objaviti na Vineu, što sveukupno iznosi samo 12 minuta snimke, i već je prikupio 1,4 milijuna obožavatelja
 Vine

Nash Grier (15) iz Sjeverne Karoline nije toliko poznat kao Miley Cyrus i Justin Bieber, no zato na Vineu, Twitterovom video servisu, ima više sljedbenika od bilo koje teen zvijezde.

Grier je dosad snimio oko 125 videa u trajanju od 6 sekundi, koliko se maksimalno može objaviti na Vineu, što sveukupno iznosi samo 12 minuta snimke, i već je prikupio 1,4 milijuna obožavatelja.

Taj podatak čini ga 25. najpraćenijom osobom tog servisa, među više od 40 milijuna registriranih korisnika i to nakon samo šest mjeseci objavljivanja kratkih snimki na kojima su prikazane uglavnom zafrkancije s prijateljima.

Grier je bio tipični korisnik do srpnja kada je njegova školska kolegica podijelila jedan njegov video s 300,000 sljedbenika. U tjedan dana Grierov profil prikupio je 200,000 obožavatelja i taj broj konstantno se povećava, kao i onaj na Twitteru i Instagramu.

Njegov viralni uspjeh mogao bi se i financijski isplatiti. Tinejdžera, naime, svakodnevno zovu različite međunarodne spin-off kompanije.

No, njegovom se ocu cijela priča ne sviđa jer želi da njegov sin bude normalno dijete.

- Obustavit ćemo sve ovo. Želim da Nash i dalje bude Nash - kazao je Chad Grier.

Ni sam Nash ne zna zašto se svima sviđaju njegovi uratci, zna jedino da je, što gluplje izgleda - smješniji.

Pogledajte kompilaciju videa i zaključite sami.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:42