IMAJU NOVU ZVIJEZDU

TONČI I VJEKOSLAVA HULJIĆ ŠIRE POSAO NA SRBIJU 'Zasad imamo jedan siguran singl'

Split, 170613.Dodjela tradicionalnih nagrada SD u Vili Dalmacija. Laureati su Petar Filipic (nagrada za zivotno djelo u podrucju znanosti "Frane Bulic"), Zoja Odak (nagrada za zivotno djelo u podrucju umjetnosti" Emanuel Vidovic"), Fedja Klaric (nagrada za zivotno djelo u podrucju novinarstva" Josko Kulusic", Zlatko Gall (godisnja nagrada u podrucju novinarstva "Miljenko Smoje"), Janos Terzic (godisnja nagrada u podrucju znanosti " Kruno Prijatelj"), Milivoj Beader (godisnja nagrada u podrucju umjetnosti " Jure Kastelan").Na fotografiji: Tonci i Vjekoslava Huljic.Foto: Jadran Babic / CROPIX
 Jadran Babić / CROPIX

Viki Miljković prva je srpska zvijezda koja će surađivati s bračnim parom Huljić. Vijest je to koju je otkrila ekipa srpske emisije 'Paparaco lov' kad su snimili Viki u društvu Tončija Huljića u Beogradu.

'Naša suradnja je još uvijek u povoju. Mi od ljeta pravimo pjesme koje će se naći na mom idućem albumu ili će biti idući singl. Zasad imamo jedan siguran singl koji ćemo snimizi u idućih nekoliko mjeseci i koji je zaista fenomenalan. Točnijeva supruga će tek ovih dana raditi na tekstu za tu pjesmu', otkrila je Viki za Kurir.

Vjekoslava je ovih dana marljivo radila pa je napisala i tekst za pjesmu 'Okus mentola' koju je Jelena Rozga najavila kao svoj novi singl i nadolazeći hit, a uskoro ćemo je moći čuti i u radijskom eteru.

Bračnom paru Huljić suradnja s Viki bit će prva suradnja s nekom srpskom izvođačicom iako je Tonči već radio na nekim srpskim glazbenim projektima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:30