TONETOV ŽIVOT

Huljićev film osvojio publiku

 Jadran Babić/CROPIX

Tonči Huljić ovog je tjedna na Starigrad Paklenica Film Festivalu premijerno prikazao svoj igrano-dokumentarni film “Tonetov život” koji je snimljen pod redateljskom palicom Marija Grabovca.

Gost iznenađenja

Publika je ovaj jedinstveni uradak primila s oduševljenjem, a Tonči i Madre Badessa nakon projekcije priredili su i koncert.

Veliko iznenađenje za sve prisutne na festivalu svakako je bilo i pojavljivanje Vlatka Stefanovskog, koji je s Huljićem izveo spontanu improvizaciju pjesme “Providenca”. - Posebno je zanimljivo bilo kad se Vlatko Stefanovski pojavio na pozornici niotkuda, ljudi su odmah izvadili mobitele i počeli snimati, sve je ekspresno završilo na YouTubeu.

Zadovoljan reakcijom

Bilo je sjajno - komentira Tonči Huljić premijeru “Tonetova života”. - Reakcija publike bila je fenomenalna, nismo to napravili da bismo osvajali nekakve nagrade niti smo imali takvih ambicija, ali presretni smo što smo već u Paklenici dobili prvu nagradu publike - rekao je redatelj Mario Grabovac. Film uskoro ide i na Sarajevo Film Festival, a specifičan je po tome što ne prati život glazbenika već govori o ljudima koji su ga inspirirali i iz toga je nastao cijeli projekt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 19:29