LJUBAVNA PRIČA

Tko će u filmu utjeloviti Kate Middleton?

ZAGREB - Najiščekivaniji događaj godine sve se više približava, a kako bi se cijeli svijet prisjetio kako je počela bajkovita romansa sretnog para, princa Williama i Kate, britanska televizijska mreža Lifetime odlučila je napraviti film o budućim supružnicima koji će biti emitiran samo tjedan dana prije velikog kraljevskog vjenčanja 29. travnja.

“Tim filmom želimo ispričati kako je prisno prijateljstvo između drugog nasljednika za kraljevski tron i prekrasne djevojke koja dolazi iz običnog građanskog puka procvjetalo u veliku ljubavnu avanturu koja je očarala svijet i naposljetku završila svečanim zarukama. Njihova ljubavna priča zaintrigirala je cijelu javnost i dostojna je najspektakularnije filmske ekraznizacije”, potvrdili su u priopćenju predstavnici televizijske mreže Lifetime.

Kako su i same pripreme oko vjenčanja ubrzane, tako je i projekt filmske ekranizacije ljubavne priče uskoro najmoćnijeg i trenutno najpopularnijeg para britanske plave krvi u punom jeku, pa su za film radnog naslova “William i Kate” već odabrani i glavni muški akteri.

Naime, iako se još traga za glavnom glumicom koja će utjeloviti buduću princezu Kate Middleton, princ William i njegov otac princ Charles već imaju svoje filmske dvojnike. Tako će mladi i još neafirmirani glumac Nico Evers-Swindell dobiti veliku šansu zabljesnuti u ulozi šarmantnog Williama, a poznati britanski glumac Ben Cross na malim će ekranima utjeloviti njegova oca Charlesa.

Evers je rođen na Novom Zelandu, a 2003. godine krenuo je trbuhom za kruhom u Ameriku u potrazi za zvjezdanom karijerom. Dosad je imao samo epizodne uloge u popularnim američkim serijama “Zakon i red” i “NCIS Los Angeles”. Cross je pak priznati kazališni i filmski glumac koji je zaigrao u hit-uspješnicama poput “Zvjezdanih staza” i “Prvog viteza”, ali je ostao zapamćen po ulozi u Oscarom nagrađenoj sportskoj drami “Vatrene kočije”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 14:45