VJENČANJE GODINE

Kate dala otkaz u obiteljskoj tvrtki i krenula na dijetu

FILE -- Britain's Prince William and Kate Middleton, watch the England against Italy Six Nations rugby match at Twickenham stadium in London, in this Saturday Feb. 10, 2007 file photo. According to an announcement by Clarence House in London, Tuesday Nov. 16, 2010, the couple are to wed in 2011, Further details about the wedding day will be announced in due course.(AP Photo/David Davies, pa, file) **UNITED KINGDOM OUT: NO SALES: NO ARCHIVE:**
 AP

ZAGREB - Postati princezom i novom miljenicom britanske nacije nije lak posao, a to najbolje zna Kate Middleton, buduća supruga princa Wlliama koja je zbog napornih priprema za najiščekivanije vjenčanje godine morala dati otkaz u obiteljskoj tvrtci.

Budući da je svega 90-tak dana dijeli od izgovaranja svog sudbonosnog ‘da’ na velikom kraljevskom vjenčanju, 29-godišnja Kate odlučila se potpuno posvetiti planiranju i najsitnijih detalja kako bi njezin svečani dan prošao kao u bajci, što znači da se morala odreći svog redovnog posla menadžerice u obiteljskom biznisu “Party Pieces”. Kate je bila zaposlena kao web dizajner i fotograf.

Posao predala kolegama

- Kate je po prirodi veoma kreativna osoba i cijelu je svoju karijeru provela upravo u umjetničkim i kreativnim vodama. Radila je kao dizajner internetskih stranica, fotografkinja, organizatorica svečanih evenata i menadžerica - vještine koje su se savršene za planiranje vlastitog vjenčanja - otkrio je britanskim medijima izvor blizak budućem kraljevskom paru. Kako bi se posve koncentrirala na usvajanje svih odlika koje krase buduću članicu uzorite britanske “plave krvi”, Middleton je sav svoj posao predala kolegama iz tvrtke i okrenula se novim kraljevskim obvezama.

Još uvijek nije poznato hoće li se Kate nakon vjenčanja vratiti svom starom poslu ili će sve svoje vrijeme posvetiti humanitarnim eventima, baš poput Williamove majke, preminule princeze Diane. Osim toga, Kate je navodno krenula na strogu dijetu kako bi što bolje izgledala na vjenčanju koje se održava 29. travnja.

Savršen izgled

Iako su se britanski mediji raspisali kako buduća mladenka u posljednje vrijeme izgleda znatno mršavije, Katie Nicholli, dopisnica s kraljevskih dvora i autorica knjige o prinčevima Harryju i Williamu, smatra da je to normalno.

- Bila sam isprva blago šokirana koliko je mršavija. No, nema potrebe za brigom - rekla je Nicholli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 01:39