DONANCIJSKA AKCIJA

Rentaj anđela na Valentinovo: Kupite spoj s Zrinkom Cvitešić, Natašom Janjić, Doris Pinčić...

ZAGREB - Donacijska akcija Rentaj anđela događa se treću godinu za redom u organizaciji filmske udruge Blank i ove godine u njoj sudjeluju glumce i glumice: Zrinka Cvitešić, Nataša Janjić, Filip Juričić, Doris Pinčić, Jagoda Kumrić, Marko Cindrić, Csilla Barath Bastaić, Ornela Vištica, Judita Franković i Slavko Sobin, redatelj Dalibor Matanić, pisac Drago Glamuzina i manekenka svjetske karijere Monika Hiržin.

Licitira se isključivo putem web stranice www.rentajandjela.com. Ljudi vole licitirati pa smo produžili akciju za još 24 sata - do sutra do 14h.

Blankovi anđeli posvetiti će osobama koje ih izlicitiraju dva sata 18.2.2012.

Ciljevi akcije su prikupljanje sredstava za fond filmskih debitanata, osvještvanje potrebe za ulaganjem u filmsku kulturu mladih, a Rentaj anđela osim promacije mladih filmaša srdačno promovira Dom za odgoj djece i mladeži iz Karlovca. Blankovi anđeli Doris Pinčić, Jagoda Kumrić i Ornela Vištica posjetiti će Dom u Karlovcu i družiti se s djecom i mladima.

Sav info o akciji nalazi se na: www.rentajandjela.com

Trenutno je najviše ponuđeno za Doris Pinčić, poznatu Laru iz serije Larin izbor, koja ima i veliku fanovsku bazu, iako najviše upita dolazi za Filipa Juričića, kojeg ipak za mrvicu po visini licitacije šiša Slavko Sobin.

Među ostalim glumcima i glumicama je izjednačeno po visini licitacija.

Svatko od ponuđenih Anđela našao je svog funa, ostaje vidjeti hoće li uspjeti zadržati dejt s poznatom facom!

Dakle, licitacija traje do sutra, četvrtka do 14h, a licitirati se može na www.rentajandjela.com .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:18