'GERILA GOLOTINJA'

Pjevačica Erykah Badu prijavljena zbog golotinje u javnosti

 YouTube

Američka glazbenica Erykah Badu dobila je prijavu zbog razodijevanja te golotinje u javnosti.

Podsjetimo popularna je pjevačica prije nekoliko tjedana na ulicama Dallasa prodefilirala gola kako bi snimila video spot za svoju pjesmu 'Widnow Seat'. U spotu Erykah skida odjeću sve dok ne ostane potpuno gola, a potom se čuje pucanj i vidi se kako krvava pada na mjestu atentata na američkog predsjednika Johna F. Kennedyja 1963. godine.

Američki je tisak odmah nakon objave spota javio kako producentska kuća pjevačice nije tražila dozvolu za snimanje spota. Također, Erykah je na svom Twitteru napisala da su 'snimali u gerilskom stilu – u trku' te da je spot snimljen 'iz prvog pokušaja'.

Iako ju je vidjelo nekoliko stotina građana tek se nakon par dana javilo par svjedoka kojima je zasmetala Erykahnina golotinja. Policija je bila navela kako neće protiv pjevačica podizati prijavu za nedolično ponašanje u javnosti, što je u istoj kategoriji kako i kazna za krivo parkiranje, no reakcija stanovnika Dallasa natjerala je vlasti da se predomisle.

- Prolaznici su nam dobacivali, vikali su da je to javno mjesto i da se trebamo sramiti... ali mi smo i dalje snimali... Bilo je i djece ondje. Nadam se da nisu traumatizirana – napisala je pjevačica na svome blogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:06