PRAVA LJUBAV

NJEMAČKI ZAVODNIK U BEOGRADU Schweinsteiger je zbog Ane Ivanović spreman na sve

Njemački reprezentativac došao je u Srbiju kako bi ga lijepa tenisačica upoznala sa svojim roditeljima

Jesu li Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger prijatelji ili ljubavnici, pitanje je koje se posljednjih tjedana svako malo može postaviti. Podsjetimo, prije nešto više od mjesec dana Bild je objavio da je kapetan njemačke nogometne reprezentacije nakon sedmogodišnje ljubavne veze zbog srpske tenisačice ostavio manekenku Sarah Brandner.

Najveći njemački dnevni list priču o romansi upotpunio je fotografijama Ane i Bastiana kako šeću ulicama New Yorka držeći se za ruke.

Vratio se zaručnici

No, nepunih tjedan dana kasnije njemački su mediji izvjestili da se Schweinsteiger vratio zaručnici Sari, s kojom se pomirio nakon dugog razgovora i romantične noći koju su proveli u jednom hotelu u Münchenu.

Međutim, ovog vikenda priču nastavljaju srpski mediji koji su u posjedu fotografija nogometaša Bayerna koji je u petak privatnim avionom doputovao u Beograd zbog lijepe tenisačice. Schweinsteiger je navodno došao u Srbiju kako bi ga Ana upoznala sa svojim roditeljima, a tenisačica i nogometaš nakon toga večerali su u jednom restoranu u Zemunu. Bili su tamo u društvu Aninog brata Miloša i njegove djevojke. Dio restorana u kojem su večerali bio je zatvoren za ostale goste. Kada su Ana i Bastian shvatili da ih čekaju fotografi, restoran su napustili odvojeno.

Večera u Zemunu

Ana Ivanović, prenose srpski mediji, oglušila se na novinarske upite, ne želeći komentirati svoj odnos s nogometašem. Šuti i Sarah Brander koja se trenutno nalazi u Parizu gdje je angažirana u jednoj reklamnoj kampanji. Ne oglašava se ni Schweinsteiger koji valjda smišlja kako da zaručnici i novinarima objasni što je radio u Srbiji i zbog čega je nakon obične večere s “prijateljicom” zemunski restoran napustio skrovito, na sporedan izlaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 00:45