B. SCHWEINSTEIGER

NJEMAČKI NOGOMETAŠ ŽELI INTIMU ZA SEBE I DRAGU Zbog Ane Ivanović kupuje stan u Beogradu

 Instagram

Bastian Schweinsteiger navodno je tijekom svog boravka u Beogradu upoznao roditelje i prijatelje djevojke Ane Ivanović, a potom je odlučio i kupiti stan.

Prema pisanju srpskih medija, Bastianu je dosta hotela i želi imati privatnost u Srbiji pa je angažirao agenta nekretninama. Štoviše, Bastianu je bitno da se stan naalzi u centru, a da zgrada nema više od pet stanova.

Ipak, sve ove navode Ana Ivanović nije htjela komentirati, a nogometaševa glasnogovornica je pak rekla da Bastian ne komentira svoj privatni život.

Podsjetimo, kapetan njemačke reprezentacije u Beogradu je bio sredinom listopada. "On je oduševljen Beogradom. Ana i njezin brat Miloš potrudili su se biti dobri domaćini. Obišli su najpoznatije restorane, jeli srpsku tradicionalnu hranu, uživali uz domaću glazbu", otkrio je ranije za Blic izvor blizak najbolje rangiranoj srpskoj tenisačici te dodao: "Većinu vremena proveli su u Aninom stanu u Novom Beogradu. On čak nije upoznao ni njezine roditelje, koji će pričekati sljedeću priliku za ručak s izabranikom njihove kćeri. Njihova veza lijepo napreduje, a Bastian će se potruditi da njezin boravak u Njemačkoj bude idealan".

Samo koji dan nakon toga, Bastian i Ana snimljeni su u Njemačkoj, a tamošnji Bild objavio je njihovu zajedničku fotografiju na svojim stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 13:18