INDIRA LEVAK

'Nekad sam pravila sarmu i kuhalagrah, a otkad sam se udala zaMiroslava pečem i kuham piletinu'

'Noću se znam iskrasti iz kreveta i potajno pojesti čokoladu', otkrila je pjevačica
 Arhiva

Pjevačica Indira, koja je prije nešto više od pola godine ponovno zaplovila u bračnu luku s poduzetnikom i bodybuilderom Miroslavom Levakom, otkrila je kako se sve njezin život promijenio otkako se udala.

Osim što malo manje kuha tešku, ali slasnu slavonsku hranu, Indira puno intenzivnije vježba.

'Dok nisam upoznala Miroslava, bila sam puno maštovitija u spravljanju hrane jer su to bila teška jela – od sarme, graha, kiselog zelja, bunceka i slično. Miro mi je spasio život jer je sad kuhinja postala sljedeća – kuhana piletina, pečena piletina, kuhana puretina, pečena puretina i puno povrća. A kako sam ja veliki hedonist, noću se znam iskrasti iz kreveta i potajno pojesti čokoladu', otkrila je pjevačica te članica žirija 'The Voice' u intervjuu za Tportal .

'I jednom i drugom tjelovježba je postala sastavni dio života. Nažalost, otkako smo u braku i živimo zajedno, malo smo se ulijenili pa su i treninzi postali rjeđi. Nekad kad joj ne ide kažem da nije sramota odustati pa ona napravi deset puta više. S lakoćom usvaja nove stvari i velik je radnik', otkrio je pak njezin suprug Miroslav tijekom razgovora za Tportal .

Iako im brojne poslovne obveze i angažmani oduzimaju puno vremena, par kaže kako bi volio uskoro dobiti i dijete.

'Beba bi bila kruna svega. Uistinu bih se veselila da nam jedna mala kreštavica uskoro dođe u dom', rekla je Indira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 18:05