SKANDAL U AMERICI

NAPALI GLUMICU I STAVILI JE NA POSTER 'Kate, svako dijete zaslužuje biti s ocem za Božić'

Udruga očeva napala je Kate Winslet jer je izjavila da se sama skrbi za svoju djecu koju ima s bivšim supruzima te da oni nemaju nikakvu ulogu u njihovom odgoju i životu
 Getty, AFp, Fathers4Justice

Glumica Kate Winslet prije nekoliko dana postala je majka po treći put. S trećim suprugom, Nedom RockenRollom dobila je sina, a osim prinove ima još dvoje djece iz dva prethodna braka.

Kate je u nekoliko intervjua istaknula kako njezina djeca nisu patila zbog razvoda brakova koje je prošla niti su se morala naviknuti na to da djeca malo žive kod mame, a malo kod tate. U jednom nedavnom intervjuu Kate je izjavila: 'Ništa od pola-pola vremena skrbništva između mene i njihovih očeva djeca ne provedu sa svojim tatama. Oni žive sa mnom cijelom vrijeme.'

Upravo zbog toga je udruga očeva Fathers4Justice koji traže pravo zajedničkog skrbništva nad djecom sa svojim bivšim partnericama, iskoristila je glumičino lice za poster na koji su također glumici ostavili i poruku: 'Kate, svako dijete zaslužuje biti sa svojim ocem za ovaj Božić'.

Glumici se to ni najmanje nije svidjelo pa je sad odlučila tužiti udrugu. Njezini odvjetnici već su zaprijetili grupi kad su saznali da će se njezino ime iskoristiti u kampanji kojom zastupaju prava očeva na jednako i zajedničko skrbništvo nad djecom te da će njezin lik predstavljati sve one žene koje ne daju očevima da provode vrijeme s klincima.

Osim fotografije i poruke za Kate, Fathers4Justice su na plakatu iskoristili i njezine izjave o djeci koje je dala o roditeljstvu i brizi za djecu zajedno s njihovim očevima, točnije bivšim supruzima.

Fathers4Justice pak tvrde kako ih je već kontaktirao i jedan njezin bivši muž, filmski redatelj Sam Mendes koji je izjavio: 'Neprikladno je za jednu ovakvu organizaciju da iskorištava moju obitelj i mene kad ne znate ništa o našim privatnim okolonstima. Ja u potpunosti podržavam prava očeva, ali moram vas i sa zadovoljstvom izvjestiti kako nikad nije bilo razloga za zabrinutost u pogledu mene i mog sina'.

Drugi bivši muž, Jim Threapleton zasad se nije službeno oglasio u pogledu ove kampanje, ali još 2004. godine bio je jedan od medijskih predstavnika Fathers4Justice te je tad izjavio kako svoju kći Miju, koju ima s Kate, nije vidio mjesecima zbog toga jer je majka preuzela potpuno skrbništvo.

Predstavnici Kate Winslet udruzi Fathers4Justice ovog tjedna su poslali i protestno pismo u kojem tvrde kako je taj oglas netočan te javnosti daje krive informacije, piše Daily Mail.

Zasad je udruga odlučila kratko sačekati sa službenom objavom kampanje, ali samo kako bi dali Kate Winslet vremena da potvrdi točnost izjava koje je u prošlosti dala za časopise, a koji su iskorišteni za kampanju.

Podsjetimo, Kate je u braku s Jimom Threapletonom dobila kći Miju koja sad ima 13 godina, a iz braka sa Samom Mendesom ima 9-godišnjeg sina Joea.

Fathers4Justice

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:46