MALI BEAR WINSLET

FRUSTRIRANA KATE WINSLET 'Naravno da mi se sin neće zvati RockenRoll'

 AP

Glumica Kate Winslet, koja je nedavno dobila treće dijete sa trećim suprugom, Nedom RockenRollom, komentirala je kako njihov sin Bear neće nositi očevo prezime jer joj je to suludo.

'Nismo o tome niti pričali, Bear će imati moje prezime i drugo dvoje djece ga imaju. Nećemo ga zvati RockenRoll. Ljudi mogu komentirati što hoće, ali ja sam odrasla osoba', izjavila je glumica koja je u posljednje vrijeme pomalo frustrirana zbog ovakvih i sličnih prozivki oko odgoja njezine djece.

Podsjetimo, proteklog mjeseca udruga očeva Fathers4Justice koji traže pravo zajedničkog skrbništva nad djecom sa svojim bivšim partnericama, iskoristila je glumičino lice za poster na koji su također glumici ostavili i poruku: 'Kate, svako dijete zaslužuje biti sa svojim ocem za ovaj Božić'.

Osim fotografije i poruke za Kate, Fathers4Justice su na plakatu iskoristili i njezine izjave o djeci koje je dala o roditeljstvu i brizi za djecu zajedno s njihovim očevima, točnije bivšim supruzima.

Podsjetimo, Kate je u braku s Jimom Threapletonom dobila kći Miju koja sad ima 13 godina, a iz braka sa Samom Mendesom ima 9-godišnjeg sina Joea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 15:42