NIJE VIŠE MOMAK

Nakon tri godine veze Robbie Williams uplovio u bračnu luku

Kad su dobili pozivnice, neki prijatelji mislili su kako će Robbie slaviti 20 godina pjevačke karijere, a ne oženiti se
 x17online.com

U društvu najužih članova obitelji i nekoliko prijatelja u subotu na Beverly Hillsu u Los Anglesu nakon trogodišnje veze vjenčali su se Amerikanka Ayda Field (31) i britanski pjevač Robbie Williams (36). Aydi je bila prisutna samo majka i brat, dok joj je otac ostao u Turskoj, a Robbieju su bili prisutni roditelji i nekoliko prijatelja.

Svadba je za neke prijatelje bila pravo iznaneđenje jer su za nju saznali 24 sata prije i nisu stigli niti doći, a tamo nisu bili niti članovi Robbiejevog izvornog benda Take That.

Prijatelji tvrde kako su se i novopečeni mladenci u jako kratkom roku odlučili za vjenčanje i za planiranje događaja, a neki koji su dobili pozivnice prije dva tjedna mislili su kako će Robbie slaviti 20 godina pjevačke karijere, a ne vjenčati se.

Kako su im roditelji oboma razvedeni, Ayda i Robbie potpisali su predbračni ugovor jer je Robbie htio zaštiti svoju imovinu vrijednu oko 100 milijuna eura. Prema riječima prijatelja, svjesni su kako bi se i to njima moglo dogoditi s obzirom iz kakvih obiteljskih okruženja dolaze.

Želeći što više ovu svečanost zadržati za sebe, par je na ceremoniju došao ušavši na stražnji ulaz luksuznog imanja na Beverly Hillsu, a ceremonija je započela oko 17 sati.

Navodno je Robbie kao vjenčani dar svojoj novoj supruzi, između ostalog, obećao i prestanak pušenja cigareta jer Ayda ima ozbiljne planove za širenje obitelji pa je zabrinuta kako će ta štetna navika onemogućiti Robiejeve prokreativne sposobnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 13:14