SUPRUGA MEGA ZVIJEZDE

Robbie Williams se oženio poliglotkinjom i intelektualkom

Ayda Fields kći je poznate producentice Gwen Fields i pokušava se probiti u glumačkom svijetu

ZAGREB - Iako je britanska pop-zvijezda Robbie Williams posljednjih 20 godina svoje uspješne karijere pod povećalom javnosti, isto se ne može reći za njegovu suprugu i američku glumicu Aydu Fields. Unatoč činjenici da se Ayda već godinama trudi ostaviti traga u glumačkom svijetu, ne može se oteti stigmi djevojke, odnosno supruge poznatog pjevača.

Rođena u Los Angelesu

Ayda je rođena u Los Angelesu 17. svibnja 1979. godine, a njezino djetinjstvo, obilježeno turbuletnim bračnim odnosom otuđenih roditelja, kasnije je utjecalo na njezin gubitak vjere u brak te prekidanje svakog kontakta s ocem. Aydina majka Gwen Field, poznata filmska producentica, razvela se od glumičina oca Evecana dok je Ayda još bila djevojčica, a osim nje imali su i kćer Öykü. Upravo svojem ocu, koji je rodom iz Turske, Ayda može biti zahvalana za svoj egzotičan, tamnoputi izgled, ali, nažalost, turski korijeni jedina su poveznica koju Ayda ima sa svojim ocem.

Naime, nakon razvoda braka Evecon se vratio u Tursku, gdje i danas živi te nema nikakav odnos sa svojom djecom, a glumica se čak odrekla očeva prezimena te preuzela majčino djevojačko prezime Fields. Koliko je odnos između oca i kćeri zahlađen pokazuje i podatak da Evecon nije prisustvovao čak ni Aydinu nedavnom vjenčanju.

Aydina majka se kasnije preudala te rodila sina Dylana. Ayda je nakon završetka srednje škole počela studirati međunarodnu politiku i ekonomiju na Sveučilište Duke, a danas se može pohvaliti da, osim engleskog, savršeno govori turski, francuski i talijanski jezik.

Bavila se stand-upom

Doduše, neposredno prije stjecanja diplome Ayda je napustila školovanje te se odlučila okušati kao stand-up komičarka u Hollywoodu, ali stečene je vještine itekako iskoristila za dobivanje televizijskih uloga. Tako je svoju prvu ulogu u američkoj sapunici “Days of our Lives” dobila nakon što je izmislila da je Talijanka koja se upravo doselila u Ameriku.

Naime, nudila se uloga Talijanke, a Ayda je mogla izvrsno prodati engleski s talijanskim naglaskom. Da stvar bude kompliciranija, glumica je istodobno dobila ulogu u seriji “Arli$$”, gdje je, pak, slagala da je Francuskinja.

Četiri pilota

Glumila je i u serijama “Studio 60 on the Sunset Strip”, “Blue Collar”, “Back to you” i “New Boss”. Nedavno je snimila četiri pilot-serije, ali njihova sudbina još je upitna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 15:07