USPJEH DOMAĆEG

MODNA IKONA IZABRALA HRVATSKU DIZAJNERICU Amal na prijemu odjenula haljinu brenda S.dress naše Lane Biondić

Amal Clooney je na prijem s britanskim ministrom u vladi za poslove Commonwealtha Hugom Swireom, s kojim je razgovarala o političkoj situaciji na Maldivima, odjenula model S.dress haljine Lane Biondić, što je dosad najveći uspjeh hrvatskog modnog dizajna!

Gospođa Clooney poznata je da je odbila sve svjetske modne kuće koje su joj nudile višemiljunske ugovore jer se smatra da je trenutno najutjecajniji celebrity s izrazito izbirljivim stilskim ukusom, ali i životnim stavom kojim je osvojila i svog supruga Georgea Clooneyja.

Otprije nekoliko sezona

Model Ava koji je odjenula, Hrvatice su imale priliku kupovati u Heruc Galeriji još prije par sezona (Ava model proslavila je i Severina kad ga je odjenula na prvo ročište s Milanom) kada su te haljine uživale povlašteni cjenovni razmjer, dok danas dosežu i do četiri puta veću cijenu u Europi, gdje se prodaju na svega nekoliko ekskluzivnih adresa u Londonu i na web shopu www.sdress.com.

Amal Clooney pribavila ju je preko Sanje Vukelić, direktorice S.range engleske tvrtke, koja je upravo ovih dana potpisala s Lanom Biondić prava licence na proizvodnju S.dressa koja se sada seli u jednu od najprestižnijih tekstilnih tvornica u Italiji.

- Cijelu noć nisam spavala od andrenalina i uzbuđenja, ovo je kruna mom trudu i velikoj muci te zahtjevnom radu kojim sam stvarala svoju modnu marku i dizajnirala svaki model s puno ljubavi.

Širi se globalna priča

Na ovom nevjerojatnom PR pothvatu moram čestitati Sanji Vukelić koja širi tu priču na putu prema globalnom svjetskom brandu i koja je u tome više nego odlučna i želim joj još puno uspjeha i sreće u njenom sada već samostalnom i sigurnom probitku.

Ja sam za to vrijeme posvećena svojoj organskoj hrvatskoj kozmetici S.fresh za koju sam sigurna da ću također dovesti do svjetskog nivoa - kazala je Lana Biondić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 23:37