PJESMA EUROVIZIJE

KSENIJA URLIČIĆ PROGOVORILA O IDEJI DA HRVATSKA PREDSTAVNICA NA EUROSONGU BUDE NINA KRALJIĆ 'Mislim da to ne bi bilo dobro!'

Bivša urednica Zabavnog programa HRT-a Ksenija Urličić za Story je govorila o sudjelovanju Hrvatske na Eurosongu ove godine i problemima vezanim uz taj nastup.

Kaže da joj nije jasno zašto još uvijek nemamo službenog predstavnika na natjecanju za pjesmu Eurovizije te da će nam to svakako jako naškoditi.

Što se tiče sve glasnijih šaputanja da će nas predstavljati pobjednica prve sezone showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’, 24-godišnja Nina Kraljić, Ksenija Urličić je bez ustezanja rekla kako ne misli da je to dobra ideja.

- Odluke nekog uskog žirija odnosno tek šačice ljudi uvijek su nam se obile u glavu, to nikada ne bi dobro prošlo. Zato sam i bila za Doru, da se da prilika svima, naravno i mladim izvođačima, ali i da o tome odlučuje širi žiri, kao i gledatelji. Time bi smanjili šansu za pogrešku’ - rekla je Ksenija Urličić koja je, podsjećamo, bila jedna od onih koji su osmislili Doru.

Od zemalja iz regije, BiH je već objavila i spot za svoju pjesmu ‘Ljubav je’ koju izvode Dalal & Deen feat. Ana Rucner and Jala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 15:54