NOVI REALITY SHOW

KREĆE X FACTOR ADRIA Massimo i Tonči Huljić traže novu pjevačku zvijezdu, a kandidata je 'samo' 12 tisuća!

 Jure Mišković/CROPIX

Massimo Savić, Tonči Huljić, Željko Joksimović i Aleksandra Kovač članovi su stručnog žirija reality showa X Factor Adria u kojem će po prvi put sudjelovati i Hrvatska, jer se RTL Televizija priključila ovom regionalnom projektu. Četvorka koja će među tisućama kandidata zajedno s gledateljima izabrati onog najboljeg predstavljena je u beogradskom Grand Casinu.

- Nadam se da će ovo biti jedno lijepo putovanje. Mislim da je X Factor jedan od najjačih reality showova na svijetu i baš sam znatiželjan hoću li naći osobu koja će samom svojom pojavom ispuniti scenu – kazao je Massimo čiji je angažman ujedno za sada i najveće iznenađenje showa. Tončiju Huljiću ovo nije prvi ovakav projekt jer je svojedobno sudjelovao u showu Operacija Trijumf, koji je također bio regionalnog karaktera.

Za show koji će se održavati u Beogradu prijavilo se više od dvanaest tisuća kandidata, a audicije u održane u osam gradova u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori. Voditelji su Antonija Blaće, mladi srpski glumac Aleksandar Radojičić te Makedonka Snežana Velkov. X Factor Adria krenut će na proljeće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 18:25