ŠOKIRANI FANOVI

Je li Jack Bauer preživio smrtonosni virus? Doznat ćete tek u travnju!

Jack Bauer tijekom sedam televizijskih sezona preživio je sve, pa će tako preboljeti i zarazu smrtonosnim virusom i ustati iz bolničke postelje u kojoj smo ga ostavili u utorak u posljednjoj epizodi sedme sezone hit serijala “24”.

Na koji način će njihov omiljeni lik pobijediti virus, domaći će gledatelji doznati tek na proljeće, a emitiranje osme sezone serije najvjerojatnije će startati u travnju 2011. godine - kaže HTV-ova urednica Ranka Horvat, koja je prepuna razumijevanja za brojne obožavatelje popularnog serijala kojima se pola godine iščekivanja čini predugo.

- Nažalost, takva su pravila igre.

Novi nastavci osme sezone koja je u Americi prikazana početkom ljeta, po pravilima američkih sindikata ne smiju se prikazivati izvan zemlje prije nego li od prikazane epizode ne proteče rok od osam tjedana. Kako su novi nastavci bili snimani na proljeće, a mi si nismo mogli priuštiti eventualnu programsku rupu, odlučili smo osmu sezonu prikazati dogodine - objašnjava Ranka Horvat, dodajući da ćemo na proljeće po posljednji put pratiti doživljaje popularnog televizijskog agenta.

Naime, nakon 192 epizode i 13.628 pobijenih negativaca u Americi su zbog sve lošije gledanosti televizijski producenti odlučili da Jack okači rukavice o klin i odustali od snimanja novih nastavaka serije. No, nije nemoguće da se u skoroj budućnosti snimi film, što je, uostalom, nagovijestio i sam glavni glumac, Kiefer Sutherland.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:42