HIT SERIJA

Emitirana zadnja epizoda serije '24': Je li hrabri Jack Bauer preživio?

U posljednjim nastavcima bilo je više događanja u jednom satu nego što je u stvarnosti moguće

ZAGREB - Zadnji nastavak osme, ujedno posljednje sezone hit serije “24” prikazan je sinoć na američkoj Fox TV, a “oproštajnu” epizodu s mnogima omiljenim likom Jackom Bauerom gledalo je čak 8,9 milijuna ljudi. Dvosatna epizoda, koja, kao što se i očekivalo, nije završila sretno za glavnog junaka, nije postigla ni toliki interes među gledateljima kao što je to učinila peta sezona 2005., koja je i proslavila glavnog glumca Kiefera Sutherlanda.

Kemija prema Chloe

Dok su mu i američka i ruska policija za petama, Jacku Baueru u posljednim “ekranskim” minutama Taylor i Chloe pomažu da napusti zemlju, a gledatelje je posebno iznenadila kemija između Bauera i Chloe koji, kroz svih osam sezona, nisu pokazivali naklonost ni završili skupa. Još je bez odgovora pitanje je li Jack preživio svoj bijeg, no odgovor u obliku serije gledatelji zasigurno neće dobiti.

Film još upitan

Svaka sezona serije pratila je radnju jednoga dana u životu Jacka Bauera, dok je svaka epizoda pomno prikazivala jedan sat njegova života, no kako je vrijeme odmicalo, producenti su se odmaknuli i u posljednjim je nastavcima u samo jednom satu bilo moguće vidjeti puno više događaja nego što bi se u stvarnosti odvilo u tom roku.

Šuškanja o snimanju filma temeljenog na glavnom junaku serije “24” još nisu potvrđena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 21:21