POLUFINALE SHOWA

Iz Plesa sa zvijezdama ispali 'agroseksualac Mlikota' i Marija

 HRT

U večerašnjoj polufinalnoj emisiji HTV-a 'Ples sa zvijezdama' nastupila su četiri preostala para, a iz daljnjeg natjecanja ispali su Vedran Mlikota i Marija Šantek.

Upravo su oni prvi izašli na podij i zaplesali Cha-cha-cha uz pjesmu 'Let's Get Loud'.

- Bilo je vrlo vedro i jasno. Tehnički nije bilo savršeno, ali publika je uživala i ja sam uživao, rekao je član žirija Elio Bašan. Milka Babović je primijetila da je Mlikota malo strahovao da će izgubiti partnericu. - Ovaj Cha-cha-cha je baš bio agroseksualan, komentirao je izvedbu Mlikotinim riječima iz svlačionice sudac Davor Bilman.

Njihov ukupan zbroj ocjena bio je 28.

Drugi su nastupili Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit s engleskim valcerom uz 'Natural Women' Arete Franklin. Dinko Bogdanić je komentirao kako je Ana prvi put pokazala da je prava plesačica.

Ocjene žirija nisu bile naročito visoke - samo 26.

Nakon njih, živahan jive uz taktove rock'n rolla otplesali su Gordan Kožulj i Ana Herceg. Elio je rekao kako im je nedostajalo malo energije u nogama te više naglaska da se radi o rock'n rollu.

- Divno čudo da je jedan plivač, koji ima razvijene uglavnom samo leđne mišiće, nekoliko puta sasvim lijepo uspio zaokružiti zdjelicom, bila je oduševljena Milka Babović.

Odlične ocjene žirija publika u studiju je glasno pozdravila – ukupno su dobili 32 boda.

Posljednji su na podij u prvom krugu izašli Ištvan Varga i Franka Batelić. Otplesali su quickstep uz skladbu 'I can't get over you'. Elio ih je pohvalio da je to bila njihova najbolja izvedba do sada.

Žiri ih je nagradio samim deseticama tako da su ukupno prikupili čak 40 poena.

Drugi krug

I drugi krug otvorili su Vedran i Marija i to tangom. Milka je rekla kako je duboko uvjerena da je u Vedranu mnogo više strasti nego što je pokazao. – Malo je bilo hrđe u koljenima, objasnila je, a Davor je dodao kako bi trebalo podmazati i ramena.

Ukupno su dobili 29 bodova.

Ana i Nicolas izveli su rumbu uz pjesmu 'Satisfy my soul'. Elio je pitao Anu je li zadovoljna samo Nicolasovom dušom ili i tijelom. Napomenuo je da se malo gubi kada je Nicolas ispusti iz ruku. Nicolas je pozdravio sve svoje imenjake budući da je sutra Sveti Nikola.

Žiri ih je ocijenio sa 24 boda najavivši tako mogućnost da ispadnu iz daljnjeg natjecanja.

Gordan i Ana otplesali su slowfox uz 'Always look on the Bright side of life' Monty Pythonovaca. Žiri ih je jako pohvalio, a osobito Davor koji je komentirao kako je to za njega bio njihov najbolji ples do sada.

Ukupno su osvojili 36 bodova.

Franka i Ištvan izveli su atraktivan cha-cha-cha uz uz Thriller Michaela Jacksona, a Ištvan se za tu priliku čak i odjenuo poput kralja popa. Milka je rekla da nije imala prilike pratiti Jacksonovu glazbu jer nije ta generacija, međutim, smatra da je nakon ove izvedbe postala bogatija za jedno novo iskustvo.

Nagrađeni su sa čak 39 bodova i prema ocjeni žirija pobijedili s gotovo maksimalnim brojem poena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 04:50