USPJEŠNA ŽENA

Iva Gačić: Hrga je za mene završena priča

S Hloverkom nikad nisam bila bliska, ne razmišljam o njoj kao osobi, a Mirjana Hrga je jedno profesionalno završeno razdoblje u mom životu, izjavila je u intervjuu za Gloriju direktorica Informativnog programa Nove TV Iva Gačić.

- Sudski postupak je u tijeku pa ga ne mogu komentirati, a niti to želim – rekla je Iva Gačić odgovarajući na pitanje što danas misli o Mirjani Hrgi koja joj je svojedobno bila prijateljica, a sada tuži Novu TV.

Najboljom akvizicijom s drugih televizijskih kuća smatra Mislava Bagu za kojega je uvjerena da je najbolji politički novinar u Hrvatskoj. No istaknula je i Antuna Maslea, Ivanu Petrović i Mariju Miholjek.

Kaže kako je u proteklih pet godina u toj televizijskoj kući doživjela mnogo uzbuđenja, velikih planova i ostvarenih želja.

Otkrila je da još uvijek živi s roditeljima, u stanu u njihovoj obiteljskoj kući. Nastoji održati svoj dobar izgled, tako da barem jednom tjedno ide kozmetičarki, na masažu i na frizuru, a za dobru kondiciju doma ima mini-teretanu.

Priznaje da još uvijek nije našla muškarca za sebe. Na pitanje kakav bi on trebao biti odgovara:

- Normalan. Trebao bi poštovati i sebe i mene, voditi računa o onome što mi je bitno u životu. Također, volim duhovite muškarce. Što se tiče izgleda svejedno mi je.

Kaže kako često susreće muškarce koji zaziru od uspješnih žena. - Naravno, nijedan vam ništa takvo neće reći u lice, ali ja to osjetim. Muš¬karci s manjkom samopouzdanja su bučniji i nametljiviji od drugih.

Svojim najvećim uspjehom smatra Dnevnik Nove TV.

- Imamo odličan videonews portal Dnevnik.hr, a iako već dugo tvrdim da je naš Dnevnik najbolji Dnevnik, sad to i brojke o gledanosti pokazuju. Magazin Provjereno također je izvrsna emisija – ističe ponosno Iva Gačić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 02:58