RATNICA S PRISAVLJA

Hloverka Novak Srzić ponovno pred kamerama: Ako treba, opet ću nekome sjesti u krilo! Samo da spasim HTV...

Nakon polugodišnje stanke, Hloverka Novak-Srzić se vraća na televizijske ekrane.
 Bruno Konjević/Cropix

Nakon polugodišnje stanke, Hloverka Novak-Srzić večeras se vraća na televizijske ekrane. V. d. direktora HTV-a vodit će i uređivati emisiju posvećenu novom zakonu o HRT-u koja će se emitirati u 21.15 sati, u terminu “Otvorenog”, a trajat će oko sat i pol.

- Novi zakon o HRT-u iznimno je važan i za javnu televiziju, i za našu publiku, i televizijske pretplatnike, pa mislim da je dobro da emisiju o tome napravim upravo ja kao direktorica programa - objašnjava Hloverka koja će ugostiti političare, televizijske znalce, producente i glazbenike. - Premda me neko vrijeme nije bilo na ekranu, ne sumnjam da ću se snaći poput ribe u vodi, a za emisiju sam se dobro pripremila - tvrdi direktorica koja je ostala zapamćena i po tome što je tijekom jedne od svojih posljednjih emisija “Otvoreno” bezuspješno pokušala sjesti u krilo ministru Šukeru. Ima li šanse da se slična scena ponovi i večeras?

- Ne planiram ništa takvo, ali ništa niti ne isključujem. Ako bi moje sjedanje u nečije krilo imalo određenu poruku i bilo u funkciji emisije, onda ću to, ustreba li, opet napraviti - obećava Hloverka i tvrdi da će njezino pojavljivanje u televizijskoj emisiji biti iznimka i neće postati pravilo.

- Kažem vam, na ovo sam se odlučila zbog važnosti teme - tvrdi Novak-Srzić.

Međutim, svi oni koji je poznaju dobro znaju koliko joj posljednjih mjeseci nedostaju kamere, pa ne isključuju mogućnost da se uskoro stvori još neka važna tema, odnosno emisija koju će voditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 13:40