NINA BADRIĆ ZA JUTARNJI EKSKLUZIVNO IZ BAKUA

FOTO 'Vjerujem u sebe, vjerujem u 'Nebo' i znam da će ekipa dati najbolje od sebe'

Sinoć smo malo zatulumarili. Možda čak i malo više. Maya Sar i ja dogovorile smo se da se navečer nađemo na dvadeset i četvrtom katu hotela 'Hilton', s čije terase puca prekrasan pogled na Baku. Sjedile smo tako, brbljale i pijuckale sok, a onda nam se pridružio Ante Gelo, pa smo se svi zajedno prebacili na pivce. Jer je to dobro za živce. Odnekud se stvorila i gitara, pa je pala i pjesma. Nadam se da nikog nismo probudili.

Sad jurim na Odlar Yurd sveučilište gdje skupa s Igorom Barberićem radimo na usavršavanju i uvježbavanju scenskog nastupa. Kad smo već kod nastupa, naša ekipa zatražila je određene režijske korekcije kako bi obleka svih nas došla do punog izražaja.

Što se odjeće tiče, možda ću neke malo i razočarati, ali ja prekidam našu tradiciju. Nema nikakvog svlačenja na sceni, nema odbacivanja haljine ni plašteva. Moj moto je bio i ostao: 'Keep it simple'. To sam ja!

Rekli su mi danas da smo se nakon prve probe na kladionicama popeli za tri mjesta. Iskreno, ne pridajem tome veliku pažnju. Proteklih godina dosta je onih koji su na kladionicama kotirali jako dobro, a svoje nastupe na kraju završili u polufinalu. Pa se ja zato stvarno ne opterećujem kladioničarskim omjerima.

Vjerujem u sebe, vjerujem u 'Nebo', i znam da će na pozornici cijela ekipa dati sve najbolje od sebe. Naravno, želimo ući u finale, ali ja još više želim ostati ona Nina koju vi svi znate. U protivnom, ne bih bila pjevačica, nego bi se odavno bacila u glumačke vode.

Volim vas sve,

Vaša Nina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:28