EUROSONG: JOŠ TRI DANA

FOTO Nina Badrić EKSKLUZIVNO za Jutarnji iz Azerbajdžana: Sinoć smo bilina partyju srpske delegacije...

Švedska predstavnica rekla mi je kako me smatra apsolutno najboljim vokalom ovogodišnjeg Eurosonga, napisala je Nina

Sinoć smo bili na partyju srpske delegacije. Delegacije iz cijele regije okupile su se na jednom mjestu. Bili su tu Željko Joksimović, Kaliopi (s kojom sam i zaplesala), Maya Sar, predstavnica Bosne i Hercegovine s kojom se zapravo i najviše družim otkako smo u Azerbajdžanu...

Svratila je i Šveđanka Loreen koju kladionice drže sigurnom pobjednicom Eurosonga. Ne krijem, i ja mislim da će pobijediti njezina skladba 'Euphoria', pa sam to Loreen i rekla. Uzvratila mi je komplimentom. Kazala mi je da joj se naše 'Nebo' jako sviđa. Potom me zagrlila i izjavila kako me smatra apsolutno najboljim vokalom ovogodišnjeg Eurosonga. Na to sam malo pocrvenila :)

Pitanje je koliko bih ja još pričala s komunikativnom i pristupačnom Loreen, da se poput Pepeljuge nisam morala pokupiti u svoju hotelsku sobu. Eurosong, najdraži moji, za natjecatelje nipošto nije turistička, dokona tura. Skoro svaka moja minuta u Bakuu pomno je isplanirana, pa sam ja morala ranije na spavanje pošto sam već danas ujutro imala puno dogovorenih intervjua i gostovanja.

Fascinatno je koliko strani novinari znaju o meni. Najčešće me pitaju o mom glazbenom uspjehu u Italiji, a svi znaju da sam već bila na 'Dori' s pjesmom 'Čarobno jutro' i ne mogu vjerovati da s tom skladbom nisam pobijedila na domaćem izboru.

Većina zna da je 'Čarobno jutro' nakon 'Dore' postalo veliki hit u Hrvatskoj, a neki su mi novinari otpjevali i refren.

Da im se malo odužim, na našoj press konferenciji ja sam zapjevala 'Hold me now' Johnnyja Logana i 'Rock me baby', skladbu s kojom su moji prijatelji Emilia Kokić i Rajko Dujmić Eurosong doveli u Hrvatsku.

Popodne ću se pripremati za večerašnji party hrvatske delegacije. Jako se veselim toj zabavi, a još se više radujem današnjem dolasku Saše Jokovića i Mije Majhena u Azerbajdžan. Jer, kad mi se dečki pridruže, frizura i šminka će biti postojane.

Voli vas vaša Nina

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:28