'MOJ MIR NEMA CIJENU'

FOTO: 'NAJSEKSEPILNIJE SE OSJEĆAM U IGOROVOJ MAJICI' Severina prva žena na naslovnici muškog časopisa

 Jelena Balić za Esquire

Severina se na Facebooku i Instagramu pohvalila naslovnicom travanjskog broja srpskog izdanja najstarijeg muškog časopisa na svijetu - Esquire. Pjevačica je time postala i prva žena s ovih prostora kojoj je pripala ta čast, i to u izdanju koje se bavi muškom modom.

Osim što je snimila zavodljive fotografije, Severina je dala i intervju te odgovorila na nekoliko pitanja o svom modnom stilu. Ispričala je tako kako su je majka Ana i Lepa Smoje uvijek savjetovale da bude ženstvena, no vodeći se pritom da je tajna u jednostavnosti.





A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Mar 29, 2016 at 2:56am PDT





- Nije stvar u banalnosti, još manje vulgarnosti. U tome nema ničeg seksipilnog. Najseksipilnije se osjećam u svojoj koži i Igorovoj majici - zaključila je Severina.

Pjevačica je progovorila i o tome kako stvarno doživljava muškarce te koje njihove kvalitete smatra presudnima. Otkrila je kako se nosi sa slavom te čime se zabavlja kad nije na pozornici. Potpuno otvoreno progovorila je o svom poslu, odgoju sina Aleksandra i onime čime se vodi kroz život.

- Ja sam neovisna. Ne zanimaju me uvriježena mišljenja, a jedno od njih je da je muškarcima lakše. Ne dam da mi je teže - zaključila je pjevačica.

Kad je ljubav u pitanju, također se drži svojih pravila.

- Moj mir nema pravila - kaže Seve između ostalog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 08:59