OPET ODUŠEVLJAVA

FOTO: SEVERINA BLISTA NA JEDNOM OD SVOJIH NAJRASKOŠNIJIH EDITORIJALA Stigle nove fotke sa snimanja za muški modni časopis

Severina i njezin raskošni modni editorijal objavljeni su na stranicama časopisa Esquire
 Esquire Srbija / Jelena Balić

Nakon što se nedavno kao prva žena s ovih prostora pojavila na naslovnici srpskog izdanja muškog magazina Esquire, Severina i njezin raskošni modni editorijal objavljen na stranicama časopisa ne prestaje biti jedna od glavnih showbiz tema.

Sama pjevačica na svojim profilima na društvenim mrežama povremeno objavljuje fotografije sa snimanja, a i Jutarnji ovom prilikom objavljuje jednu od atraktivnih snimki koju nam je ustupio Esquire Srbija.

Foto: Esquire Srbija / Jelena Balić

Seve je u ponedjeljak na Instagram postavila fotografiju sa snimanja editorijala na kojoj je odjevena u bijelu haljinu. U kratkom vremenu prikupila je gotovo 15.000 lajkova i mnoštvo pohvala.





Esquire. #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Apr 4, 2016 at 3:43am PDT





'Suradnja sa Severinom je bila baš onakva kakvu sam i očekivao. Istinske zvijezde imaju širinu i trude se zajedno s ekipom postići najbolji željeni efekt. Severina je bez sumnje jedina zvijezda koju vole svi na prostoru bivše Jugoslavije i koja je zbilja svuda tražena i dobrodošla. Kako je predstaviti drukčije? Neviđeno do sada? Čitateljima regije smo predstavili jednu blisku intimu Severine. Severinu kada se ugase reflektori, ali ne samo to. Veliku zvijezdu u intimi vlastite sobe kada je prema sebi najiskrenija', kaže glavni i odgovorni urednik srpskog izdanja Esquirea Milan Nikolić.

Severina i Milan Nikolić (Foto: Esquire Srbija / Jelena Balić)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 05:13