'BIG BROTHER ISTINA'

FOTO Marijana: Stvarno volim Nemeša, sve bih ponovila. Ništa mu ne zamjeram i dat ću mu vremena...

Potvrdila je da je sa suprugom dogovorila sve oko razvoda i skrbništva nad njihovom kćeri Korinom.
Zagreb, 030711.Finalisti Big brothera u studiju RTL-a U zavrsnoj emisiji sa voditeljicom Antonijom.Na slici: Horvat Cagalj, Marijana Cvrljak i Brendon.Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
 Srdjan Vrancic / CROPIX / (C)2009 Srdjan Vrancic / CROPIX

Tjedan dana nakon završetka showa, Marijana, Brendon i Horvat gostovali su u posebnoj emisiji 'Big Brother istina'.

Neizbježna tema bio je odnos Marijane i Nemeša, nakon svega što se dogodilo u kući. Marijana je rekla da nije mogla ni zamisliti da će je Nemeš ostaviti na samom kraju i da ne zna zašto je to napravio.

- Emocije u kući su drukčije, ali ja sam se stvarno zaljubila i volim Nemeša. No, ne zamjeram mu što se tako ponio. Mislim da mu treba dati vremena i nadam se da ćemo se jednom sresti i razgovarati - rekla je Marijana.

Rekla je da je sve o svojim osjećajima rekla i svom suprugu Ivanu, za kojeg je napomenula da će uskoro biti bivši. Osim razvoda, s njim se dogovorila i oko skrbništva nad njihovom kćeri Korinom.

- Ne kajem se zbog toga što sam napravila u kući, iako to Ivanu i obitelji sigurno bilo teško gledati. No, napravila sam sve svjesno i sve bih ponovila, koliko god surovo to zvučalo - rekla je Marijana.

Komentirajući cijelu priču, Horvat je rekao da se Nemeš možda predomislio nakon što je na internetu vidio neke snimke iz kuće, ali da nakon izlaska njemu nije rekao ništa ružno o pobjednici Big Brothera. Brendon je samo ponovio da je Nemeš nebitan, ali da se nije ponio kao džentlmen.

- Kad bi se samo vidjeli, Nemeš bi opet pao na Marijanu i sve bi riješili – zaključio je Horvat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 11:54