REALITY LJUBAVNICI

Pobjeda ljubavi nakon burnih svađa: Nemeš i Marijana ponovo su zajedno?

Unatoč protivljenju svoje okoline, Nemeš je uspeo, rekli bi zli jezici, da se izvuče iz željeznog okrilja mamine suknje i obnovi vezu sa Marijanom Čvrljak!

Ljubav započeta u kući Velikog Brata, začinjena žestokim seksom pred kamerama i naposljetku brutalnim raskidom pred višemilijunskom publikom, ipak je pobijedila jer Nemeš više nije mogao kontrolirati svoje emocije, piše srpski 'Alo!' .

- Koliko god je želio poslušati svoje roditelje, nije mogao protiv sebe. Marijana mu je iz dana u dan sve više nedostajala i potreba za njom postala je neizdrživa. Posebno ako se uzme u obzir da nikada nije ni želio prekinuti s njom, već da je to uradio pod pritiskom sredine - priča za Alo! izvor blizak Nemešu.

Dodaje i kako je Nemeš pokušao na moru malo 'ohladiti glavu', no nije mu išlo. Odmah po povratku iz Grčke nazvao je Marijanu. Satima su razgovarali.

- Nemeš se ispričao za ono što je napravio u finalu Big Brothera te rekao Marijani da bi volio da se nađu – nastavlja izvor dodajući kako je ona odmah krenula prema Beogradu.

Najpoznatiji reality par susreo se u njegovom stanu i nakon višesatnog razgovora odlučio svojoj ljubavi dati još jednu šansu.

Nemeš, kao i Marijanin otac, nije želio komentirati medijska nagađanja.

Pobjednica showa ranije je za magazin Story izjavila da bi nagradu od 104.700 eura vratila u zamjenu za Nemeša.

- Ljubav ne može samo tako nestati, i dalje ga volim. Spremna sam i razvesti se zbog njega. Vjerujem da ćemo jednom moći razgovarati kao ljudi, bez utjecaja ostalih i negativnih strasti – ispričala je tada Marijana.

Izgleda da joj se želja i ostvarila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 04:23