MEGAVJENČANJE PETRE ECCLESTONE

Bernie Petri daruje Black Eyed Peas za milijun funti

Vjenčat će se u dvorcu u kojem je Tom Cruise oženio Katie Holmes

Kad su u pitanju njegove kćeri mezimice Bernie Ecclestone nikad ne štedi. Sljedeći mjesec udaje se njegova kćer Petra za Jamesa Stunta, a Bernie na njezinu svadbu za milijun funti dovodi megapopularni Black Eyed Peas . Bernie će po bend poslati avion koji će ih dovesti u dvorac Odescalchi iz 13. stoljeća kod Rima gdje će se održati trodnevni Petrin party. Inače, u istom dvorcu su se vjenčali Tom Cruise i Katie Holmes.

Na svadbu stiže 300 gostiju, a Bernie će za to iskeširati oko milijun i pol dolara, otprilike isto onoliko koliko je platio Petrin zaručnički party kada joj je doveo Rihannu, koja je za to dobila 250 tisuća funti.

Cijelu svadbu organizira Bentley’s Entertainments, poznata međunarodna agencija, kojoj je Ecclestone dao neograničene ovlasti i budžet.

Privatni nastupi

Bentley’s Entertainments je organizirao i svadbu Davida i Victorije Beckham i specijalizirani su za najluksuznija vjenčanja. Ujedno im jedinima uspijeva na vjenčanja i partyje dovesti najveće svjetske glazbene zvijezde, pa su tako za privatne zabave uspjeli angažirati Whitney Houston, Eltona Johna, Lionela Richiea, Enriquea Iglesiasa, Christinu Aguileru, The Pussycat Dolls, Justina Timberlakea. Poznati su po tome da su samo oni uspjeli nagovoriti Robbieja Williamsa da nastupi na dva privatna partyja, što su jedina dva privatna partyja na kojima je Williams ikada nastupao.

Cijena nebitna

Ecclestoneu su ponudili da mu na kćerino vjenčanje mogu dovesti Black Eyed Peas, a Bernieju nije bio problem platiti milijun funti za Will.i.am-a i Fergie koji će goste zabavljati s hitovima kao što su I Gotta Feeling, Where Is The Love? i My Humps. Ovo će biti drugi put da Black Eyed Peas nastupaju na zabavi jednog multimilijardera. Prije Ecclestonea, Black Eyed Pease uspio je dobiti jedino Roman Abramovič i to u prosincu prošle godine. Black Eyed Peas su za njega i njegove goste nastupili na poznatom odredištu na otoku St. Barts na Karibima gdje je Abramovič organizirao spektakularni doček nove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 06:56