BIVŠA DJEVOJKA J. STUNTA

'Bernie, pazi, Petra se udaje za lovca na slavu i novac'

James je iz dobrostojeće obitelji, no nikad nije bio darežljiv. Uvijek je ciljao na bogate udavače i bio veliki ženskaroš

Petra Ecclestone, kći šefa Formule 1 i jednog od najbogatijih Britanaca Bernieja Ecclestonea , zahvaljujući tatinim milijunima vjerojatno će si u kolovozu priuštiti vjenčanje raskošnije od kraljevskog para Kate i Williama. Njezin zaručnik James Stunt, o kojemu su se dosad znale samo šture informacije, vjenčanjem s 22-godišnjakinjom postat će mogući nasljednik Berniejeva pozamašnog bogatstva, procijenjenog na 2,5 milijardi funti. No, ako je vjerovati priči Stuntove bliske prijateljice i bivše djevojke Jasmine Lennard, čini se da će Bernie za zeta dobiti običnu “sponzorušu”.

- Kada vidim Jamesa s Petrom, samo mi je jedna stvar na pameti: on sigurno misli da je osvojio jackpot! Nisam ogorčena, želim mu sve najbolje i stvarno se nadam da se on s njom ženi zbog ljubavi - izjavila je Jasmine Lennard za britanske novine Daily Mail.

Naime, bivša manekenka i reality zvijezda otkrila je dosad nepoznate detalje o Petrinu 28-godišnjom zaručniku. Jasmine je upoznala Stunta dok su zajedno studirali na londonskom privatnom fakultetu Mander Portman Woodward. Zahvaljujući tome što je kći relativno poznate glumice i bivše Bondove djevojke Marilyn Galsworthy i bogatog poduzetnika Briana Lennarda, zgodna 17-godišnjakinja je automatski dobila pristup najvišim društvenim krugovima na elitnom fakultetu, u kojima je visoko kotirao upravo James Stunt.

Velike ambicije

- James je tri godine stariji od mene i izgledao je drugačije nego sada. Bio je jako mršav, čak pothranjen, no ipak je imao neki magnetizam kojemu nijedna žena nije mogla odoljeti. Kad to želi, zna biti vrlo šarmantan. Mogao bi i časnu sestru nagovoriti da provede noć s njim. No, bio je jako iskompleksiran zbog svoje mršave građe, a kako je bio opsjednut gangsterskim filmovima, stalno se pokušavao nabildati da više nalikuje na svoje idole. Kako je želio biti tamnoput, često je išao na špricanje tijela bojom, pa je izgledao žarko narančast i ostavljao tragove po posteljini i ručnicima - otkrila je Lennard.

Stunt je odrastao u kući vrijednoj 1,8 milijuna funti u selu Virginia Water u Surreyju gdje su svoj dom pronašli mnogi britanski multimilijarderi, poput Brucea Forsytha, i gdje još žive Jamesovi roditelji Geoffrey i Lorraine. Obitelj posjeduje i luksuzni apartman, procijenjen na milijun funti, u ekskluzivnom naselju Chelsea Harbour. Dakle, nije problem u tome da Stunt nema ni prebijenog novčića, kako kaže Jasmine, nego to što je bogatstvo njegove obitelji samo kap u moru Ecclestoneovih milijuna.

- Otkad ga poznajem, James se okruživao sinovima i kćerima bogatih ljudi. Iako je iz dobrostojeće obitelji, uvijek se družio s ljudima koji su daleko iznad njegove lige i s čijim se milijunima nije mogao nadmetati. Jednom prilikom u šali mi je rekao da je kupio titulu tako da može sam sebe zvati ‘markiz’. Sjećam se kako je bio uzbuđen kad su mu stigle kreditne kartice s novim naslovom - priča Jasmine koja tvrdi da je upravo zbog svojih visokih ambicija James prohodao s Camillom Al Fayed, kćeri vlasnika robne kuće Harrod’s Mohameda Al Fayeda, te je njegovao prijateljstva s poznatim britanskim estradnjacima, poput pjevačice Lily Allen. Osim što je ciljao na bogate udavače, kako priča njegova bivša djevojka, Stunt je navodno “spavao s pola Londona” i svoja seksualna osvajanja “broji u stotinama”.

Gluma za punca

No, čini se da se Stunt - koji je prije bio poznat po rastrošnom stilu života pa bi često samo u jednoj večeri u noćnom klubu potrošio i do 20.000 funti na šampanjac - prije pet godina, kad je na spoju naslijepo upoznao Petru, odrekao svojih plejbojskih navika. Sada za život zarađuje skupljajući i preprodajući skupa vina, a kako kaže njegova buduća supruga, večeri provode zajedno ispred televizora gledajući sapunicu “EastEnders”. Jasmine, pak, drugačijeg je mišljenja i smatra da je sve to samo gluma kako bi James udobrovoljio budućeg punca. Dodaje da joj nikad nije bilo jasno kako je Stunt uspio živjeti na tako visokoj nozi jer joj nikad nije otkrio kako zarađuje toliko novca.

Iskorištavanje prijatelja

- Pitala sam ga nekoliko puta čime se točno bavi, a on je izbjegavao odgovor. Jednom bi rekao da se bavi trgovinom dionicama, a drugom prilikom da pokreće vlastitu tvrtku za klađenje. Samo je jedna stvar uvijek bila jasna, da iskorištava svoje bogate prijatelje - tvrdi Jasmine te dodaje da joj James nikad ništa nije kupio, a ona je jednom čak ukrala majčinu kreditnu karticu kako bi mu kupila Bulgari narukvicu za 400 funti.

- Ništa me više ne može iznenaditi kad je u pitanju James. Uvijek je govorio da želi biti slavan i za sebe tvrdio da je ‘najpoznatija nepoznata osoba u Londonu’. Nikad nisam mogla zamisliti da će cijena te slave biti visokih 91 milijun funti - zaključila je Jasmine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. lipanj 2024 22:03