KĆI JE TRUDNA

CICO KRANJČAR POSTAT ĆE DJED, I TO ČETVRTI PUT 'Sretan sam što ću opet dobiti unučicu'

‘Sretan sam što ću dobiti još jednu unučicu. Ja sam jedan vrlo dobar i popustljiv djed’, poručio je trener Zlatko Kranjčar iz Irana
 Goran Mehkek / CROPIX

Nogometni trener i bivši nogometni izbornik Zlatko Cico Kranjčar postat će djed, i to četvrti put. Naime, njegova kći Lana čeka treće dijete, a djevojčica stiže u veljači.

- Sretan sam, čekam svoje četvrto unuče - ispričao nam je Cico u telefonskom razgovoru iz Irana. Ta mu je vijest zasigurno bila draža od one da mu sin Niko nije više član nogometne reprezentacije.

Crtanje i lopta

Inače, Lana i njezina obitelj trenutačno žive u Parizu kamo Cico odlazi u posjet kad god ulovi slobodnog vremena između svojih trenerskih obaveza u Iranu. - Dobro rasporedim vrijeme na unuke. Isplaniram kad ću u Pariz, a kada u Zagreb jer su mi Lanini u Parizu, a Nikina kći u Zagrebu. Lana već ima petogodišnju Sophie i trogodišnjeg Louisa, a Niko Loree koja ima tri i pol godine. Doista uživam provoditi vrijeme s njima, ali kako smo prilično udaljeni, srećom danas imamo Skype putem kojega često komuniciramo - priča nam sretni djed.

On s unučadi najviše vremena provodi u igri. - Znate kako je, baka i djed uvijek sve dopuštaju, mi imamo strpljenja za njih i njihove prohtjeve. Moje unučice, i Sophie i Loree, vole crtati, a Loree voli i loptu - otkriva nam. Kaže i kako se unuk Louis voli igrati loptom, no još je teško reći krije li se u njemu talent za budućeg nogometaša. - Ako je ta ljubav prema lopti genetska, možda će nešto učiniti s njom, ali nije važno za koju će se loptu odlučiti, hoće li to biti košarkaška, odbojkaška, nogometna, teniska...

Mlada odvjetnica

Ako se dogodi da bude upravo nogometna, naravno, bit će mi drago - komentira Cico.

Inače, o Lani se nikada nije puno pisalo. Mlada zagrebačka odvjetnica udala se u veljači 2009. za dugogodišnjeg dečka, Francuza Thibaulta Dutreixa, investicijskog bankara.

Vjenčali su se kod matičara i u društvu najbližih članova obitelji i prijatelja, a kuma joj je bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić. Par je najprije živio u Londonu gdje je rođena i njihova prva kći Sophie.

Brat joj je bio kum

I to u istom rodilištu londonske St. Mary’s Hospital gdje su rođeni i prinčevi William i Harry. Kako brat Niko nije mogao biti na vjenčanju jer je taj dan njegov klub Portsmouth igrao protiv Manchester Cityja, on joj je tri mjeseca kasnije na crkvenom vjenčanju u Zagrebu bio vjenčani kum. Obred je održan u istoj crkvi u kojoj se i Niko oženio, Sv. Ivana Krstitelja.

A sedam mjeseci nakon crkvenog vjenčanja Lana je rodila Sophie. Cicina kći među rijetkim je studentima Pravnog fakulteta u Zagrebu koja je diplomirala “u roku”. Bila je jedna od najboljih studentica u generaciji. Nakon diplome na Pravu obrazovanje je nastavila u susjednoj Italiji na milanskoj školi za menadžemnt SDA Bocconi gdje je magistrirala 2007. godine.

Elvira i Zlatko Kranjčar s kćeri koja čeka treće dijete (FOTO: Bruno Konjević/CROPIX)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 11:31