ZALJUBLJENI PAR

ZRINKA UPOZNALA NIKINU KĆER Glumica i nogometaš uživali u zajedničkom izletu kod Siska

Nakon upoznavanja glumice s tatom i mamom, Kranjčar ju je predstavio kćeri
 CROPIX

Nakon što je prekinula dugogodišnju vezu s Hrvoje Rupčićem, glumica Zrinka Cvitešić započela je vezu s nogometašem Nikom Kranjčarom.

Ubrzo nakon toga na druženju u Londonu upoznala je Nikine roditelje, a potom je i Niko upoznao Zrinkine mamu i tatu na ručku u Karlovcu.

Da je njihova ljubav velika, a veza jaka pokazuje i to što je Niko prije nekoliko dana upoznao Zrinku sa svojom kćerkicom Loree iz braka s bivšom suprugom, Simonom, njegovom ljubavi još iz srednjoškolskih dana.

Igra u prirodi

Medijima su se javili građani koji su se ovih dana zatekli blizu imanja u okolici Siska, gdje su Niko, Zrinka i malena Loree uživali družeći se u prirodi, a tamo im se pridružila i Zrinkina sestra Dinka sa suprugom.

Glumica se tom prilikom igrala i družila s malenom Loree, dok je Niko budnim okom pazio na malenu te također provodio vrijeme u igri s njom.

Susret sa sestrom

- To je bio prvi susret Zrinkine sestre i dečka - otkriva bliski izvor za tjednik Story koji dodaje da je glumica iznimno bliska sa sestrom pa joj je taj događaj mnogo značio.

Par je nakon kratkog posjeta Hrvatskoj ponovno otišao u London, kamo se Niko vraća svojim sportskim obvezama, a Zrinka kreće na nove audicije nakon uloge u mjuziklu “Once”, koji joj je donio svjetsku slavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 18:59