SRETAN ZBOG MLADOSTI

Zoran Mamić: 'Mladići su naše bogatstvo i dat ću im priliku kada god ću biti u mogućnosti'

'Čestitam svojim igračima koji su se borili u okvirima svojih mogućnosti. Da smo dali gol iz penala možda bi se zakompliciralo, ali... Sretno Dinamu' – kazao je Kuljanac
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 03. ožujak 2015. 20:53

Nogometaši zagrebačkog Dinama prvi su polufinalisti Hrvatskoga nogometnoga Kupa nakon što su i u uzvratu u Maksimiru pobijedili pulsku Istru 1961 s 3-0. U prvoj utakmici u Puli Dinamo je slavio s 1-0.

Čestitam svojim igračima koji su se borili u okvirima svojih mogućnosti. Da smo dali taj gol iz penala možda bi se zakompliciralo, ali… Sretno dalje Dinamu u Kupu – kazao je Miroslav Kuljanac. Pri tome je naglasio da ne krivi Špehara koji je prevario golmana, ali ne I vratnicu.

S druge strane Zoran Mamić je dobio ono što je tražio uoči utakmice. Lagani prolaz u kojem je odmorio bitne igrače I dao priliku mladima. Dinamo je završio utakmicu sa šestoricom mlađih od 21 godinu…

- Jako sam zadovoljan njihovom igrom i dat ću im priliku kada god ću biti u mogućnosti. Oni su naša velika sreća i bogatstvo – naglasio je Mamić koji nije mogao pobjeći od pitanja o ulasku brata Zdravka u svlačionicu.

- Da se razumijemo jednom za svagda; on je izvršni predsjednik i može ući u svaki ured na Maksimiru pa i u svlačionicu. Nema tog portira ili trenera koji će ga zaustaviti – poručio je Zoki.

Inače, trener Dinama otkrio je kako se Endru Çekiçi dobro oporavlja I da bi na travnjak mogao vrlo skoro.

- Ligamenti nisu ozlijeđeni I on će igrati u još dosta utakmica u ovoj sezoni.

Linker
23. rujan 2024 00:48