foto: JL
SLUČAJNOST ILI...?

VIDEO: ČUDO IZ HRVATSKE U Zagrebu slučajno snimljen senzacionalan gol za špice svjetskih TV emisija!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 07. prosinac 2015. 23:37

Kutija šibica konačno se preselila u popularnu Dvoranu II Doma sportova. Jučer su gledatelji imali što vidjeti od samog jutra pa sve do navečer. Čast prve utakmice na parketu popularne “Dvojke” imale su momčadi MNM Vrapče i PPG-a. Dečki iz Vrapča bili su goropadni prema PPG-u pa su ih torpedirali sa čak osam pogodaka. U ovakvim utakmicama uvijek se netko istakne, a u ovoj je to bio slučaj s Marinom Šutalom koji je uz pomoć svojih suigrača postigao hat-trick.

Iako nije bila toliko zanimljiva rezultatski (5:1), s utakmice FC MM-a i Kleti Leskarac stigao nam je zanimljivi pogodak Antonija Medveda. Posljednji gol pravo je umjetničko djelo, a je li zaista bila riječ o namjeri prosudite sami, bliski Antonijevi prijatelji tvrde kako ovo nije slučajnost već da je i ranije znao podići publiku na noge ovakvim majstorijama.

Video snimka: VideoMobil

U drugom kolu ekipa FC MM-a igra protiv poznate sesvetske ekipe Nightklub MM-a i to će zasigurno biti zanimljiv okršaj momčadi sličnih naziva Dvoboj se igra u Dubravi pa se očekuje i vatrena podrška lokalnih navijača.

Saznali smo i prvog sudionika 3. kola, a to je očekivano CB Dobermann. Njima se suprotstavila respektabilna ekipa CB Palerma koju predvodi Nikola Rak. Slavio je Dobermann s minimalnih 1:0, a čovjek odluke bio je Korab Morina. Kada ne ide onda dodajte loptu Ko. Morini i ne brinite se.

Linker
23. rujan 2024 00:45