Damir Krajač/CROPIX
SKANDINAVCI U MAKSIMIRU

Vatreni o Norveškoj: 'Potpuna enigma, ali ništa osim pobjede ne smije doći u pitanje'

Zato se izbornik Kovač studiozno pripremio. Pogledao je njihove četiri utakmice koje su odigrali na putu u Francusku i predstavit će im svakoga i sve što bude morao
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 23. ožujak 2015. 22:58

Završnica sezone je iza ugla, u hotel As glavama su još “šetale” klupske nade i strepnje, nitko od hrvatskih reprezentativaca nije znao gotovo ništa konkretno o Skandinavcima. Zato je Niko Kovač pogledao četiri utakmice koje su odigrali na putu u Francusku i predstavit će im svakoga i sve što bude morao

S najviše iščekivanja sletio je Gordon Schildefeld, i to ne zbog Vide i njegove pete koja bi ga potencijalno mogla približiti početnoj postavi, nego braće Mamić jer imaju dogovoren “čvenk” baš ovih dana.

- Rekao sam već da sam zainteresiran, želja mi je vratiti se u Dinamo, zašto ne? - opet nije skrivao Šifo.

Bude li Vida zdrav, opet je vjerojatnije da će se Schildenfeld protezati na klupi, jer stoper Dynama iz Kijeva ‘preteže’ kod Kovača.

- Malo me boli peta od prve utakmice s Evertonom. Nisam igrao zadnja dva susreta, ali bit ću spreman - optimističan je Vida.

Marcelo Brozović prvi put je došao kao član Intera, ali kako igraju to nije za osobit ponos.

- Reprezentacije mi je malo nedostajala, od Norveške smo kvalitetniji i nadam se da ćemo uzeti tri boda. Oni će se povući i igrati na kontre, na nama je da čim prije zabijemo.

Danijel Pranjić je siguran na lijevom braniču, iako to ne igra u klubu.

- Morat ćemo pametno napadati jer Norvežani će igrati na kontre, već smo u kvalifikacijama pokazali da smo najbolja ekipa u skupini. Ništa osim pobjede ne bi trebalo doći u pitanje.

KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U SPORTSKIM NOVOSTIMA

Linker
23. rujan 2024 00:27